Planerar för 2017 och städar ut julen

Fick flera kokböcker i julklapp av svärföräldrarna, gillar verkligen denna tjej!

dsc_3587

 

 

Hej hej

 

Städar och donar i dag, barnen har stuckit till varsin kompis (så gick det med mamma-hänga-med-jullovslediga-barn-planen) och min pappa och hans kompis är här och monterar in kodlås på dörren. Vad gjorde jag utan honom? Han kan fixa prick allt 🙂 (kanske inte ska ropa hej än, de står och river sig i sina grå kalufser just nu haha).

Det sista av julen åkte ner nu. Stjärnorna plockades av och på hakades diamanterna igen. Älskar dem! Finns HÄR (adlink) hos Ellos på rea nu. Och i hallen står min Savoy (också från Ellos) och som alltid brinner ett Yankee candle doftljus i min Kotte (Svenskt Tenn). Just i dag doftar här chokladkaka 🙂

 

dsc_3573
dsc_3575
dsc_3576
dsc_3582

 

 

Strukturerar upp dagarna i ny kalender och planeringsark från Lagerhaus. Så mycket roligare med roliga fräscha grejer! Alltid älskat att fylla i en ny blank kalender med planer och blev alltid bedrövad när jag råkade skriva fult eller stava fel (som barn/ung alltså), då var ju hela kalendern förstörd kändes det som. Nu är jag glad om jag kan lista ut vad jag skrivit med min slarviga handstil och kladdar hej vilt..

 

dsc_3583
dsc_3585

 

 

Och vill ni shoppa loss på Ellos så kan jag tipsa om att ni får 25 % rabatt på hela köpet, även på möbler och varumärken med koden 355401. Jag beställde just detta (adlink) fina soffbord till övervåningen, precis vad jag letade efter! Och lite annat smått och gott jag visar sen.

 

KRAM

 

 

 1. Jag väntar på den boken som försenad julklapp till mej själv. 🙂 Å lampor ja, har förälskat mej i liknande lampa från ellos, men den ”rundare varianten” i krom. <3

 2. Hej =)!

  Har också köpt de där sakerna från Lagerhaus! Planeringsarken blir för att planera middagar under veckorna – 2017 ska bli mindre snabbmat och mindre stress, då behövs planering och struktur!!!

  ”Lets do it kalendern” ska bli min hälsokalender – nu är det nog av dålig mat, massa socker, ingen motion – 2016 var ett dåligt år på flera plan… Nu ska jag ta tag i mig själv och få ett bättre år =)!

  Har en kalender till för allt annat som jobb, aktiviteter m:m. ÄLSKAR nya kalendrar och tomma blad =). Tack för en alltid lika inspirerande blogg – har nu också hittat Åses (56 kilos) blogg med massa tips!

  Kram

 3. Så fin kalender från Lagerhaus! Men använder inte papperskalender längre. Eller jo – vi har en sån där familjekalender i köket där jag skriver upp tandläkartider, fotbollscuper, bilbesiktningstider osv. Men för mig själv när det gäller jobb använder jag kalender som hänger ihop med min mail. ÄLSKAR det! Man får så bra översikt, den kan plinga till och påminna (synkad med jobbmobilen), jag färgkodar (lila är möten, orange utbildningar, grönt privata grejer, rosa administrativa sysslor osv). Så för mig är den kalendern helt klart den bästa. Men nog har papperskalendrar en annan charm (blir alltid sugen att köpa en i augusti, i ”skolstartstid”).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..