Planerar för 2017 och städar ut julen

dsc_3587

Fick flera kokböcker i julklapp av svärföräldrarna, gillar verkligen denna tjej!

 

 

Hej hej

 

Städar och donar i dag, barnen har stuckit till varsin kompis (så gick det med mamma-hänga-med-jullovslediga-barn-planen) och min pappa och hans kompis är här och monterar in kodlås på dörren. Vad gjorde jag utan honom? Han kan fixa prick allt :) (kanske inte ska ropa hej än, de står och river sig i sina grå kalufser just nu haha).

Det sista av julen åkte ner nu. Stjärnorna plockades av och på hakades diamanterna igen. Älskar dem! Finns HÄR (adlink) hos Ellos på rea nu. Och i hallen står min Savoy (också från Ellos) och som alltid brinner ett Yankee candle doftljus i min Kotte (Svenskt Tenn). Just i dag doftar här chokladkaka :)

 

dsc_3573 dsc_3575 dsc_3576 dsc_3582

 

 

Strukturerar upp dagarna i ny kalender och planeringsark från Lagerhaus. Så mycket roligare med roliga fräscha grejer! Alltid älskat att fylla i en ny blank kalender med planer och blev alltid bedrövad när jag råkade skriva fult eller stava fel (som barn/ung alltså), då var ju hela kalendern förstörd kändes det som. Nu är jag glad om jag kan lista ut vad jag skrivit med min slarviga handstil och kladdar hej vilt..

 

dsc_3583 dsc_3585

 

 

Och vill ni shoppa loss på Ellos så kan jag tipsa om att ni får 25 % rabatt på hela köpet, även på möbler och varumärken med koden 355401. Jag beställde just detta (adlink) fina soffbord till övervåningen, precis vad jag letade efter! Och lite annat smått och gott jag visar sen.

 

KRAM

 

 

0

7 reaktioner på “Planerar för 2017 och städar ut julen”

 • V skriver:

  Tack för tips om rabattkod, blev en spark i baken att beställa en del kläder jag funderat på ett tag.

 • Therese skriver:

  Så fin kalender från Lagerhaus! Men använder inte papperskalender längre. Eller jo – vi har en sån där familjekalender i köket där jag skriver upp tandläkartider, fotbollscuper, bilbesiktningstider osv. Men för mig själv när det gäller jobb använder jag kalender som hänger ihop med min mail. ÄLSKAR det! Man får så bra översikt, den kan plinga till och påminna (synkad med jobbmobilen), jag färgkodar (lila är möten, orange utbildningar, grönt privata grejer, rosa administrativa sysslor osv). Så för mig är den kalendern helt klart den bästa. Men nog har papperskalendrar en annan charm (blir alltid sugen att köpa en i augusti, i ”skolstartstid”).

 • Marie skriver:

  Hej =)!

  Har också köpt de där sakerna från Lagerhaus! Planeringsarken blir för att planera middagar under veckorna – 2017 ska bli mindre snabbmat och mindre stress, då behövs planering och struktur!!!

  ”Lets do it kalendern” ska bli min hälsokalender – nu är det nog av dålig mat, massa socker, ingen motion – 2016 var ett dåligt år på flera plan… Nu ska jag ta tag i mig själv och få ett bättre år =)!

  Har en kalender till för allt annat som jobb, aktiviteter m:m. ÄLSKAR nya kalendrar och tomma blad =). Tack för en alltid lika inspirerande blogg – har nu också hittat Åses (56 kilos) blogg med massa tips!

  Kram

 • Cazi skriver:

  Jag blir fortfarande bedrövad varje gång jag skriver fel eller fult i min kalender och jag är 37 år… 😉😀

 • Helene skriver:

  Ja det är så bra med kodlås vi satte in det förra året. Vi köpte det här soffbordet som man kan höja o sänka om man vill äta vid tv:n så smart. Annars också en bra hylla till kontroller o tangentbord. Vi har ju multimedia dator.
  https://harligthem.se/inomhus/soffbord/hoj-sankbart-soffbord/

 • Lisa skriver:

  Jag väntar på den boken som försenad julklapp till mej själv. :) Å lampor ja, har förälskat mej i liknande lampa från ellos, men den ”rundare varianten” i krom. <3

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen