Min onsdag so far

 

dsc_3623

Hej hej

Vilken vinter det blev!! Snön bara vräkte ner i går och i dag är allt vitt vitt, underbart. Allt ser så mycket ljusare och krispigare och finare ut och barnen som fortfarande har jullov är ju lyriska. Började dagen med plundring av pepparkakshus (succé) innan de sprang ut.

dsc_3612
dsc_3615

Min dagens i dag. Blus från H&M (himla skönt fall/material, har den i svart också), gamla slitna grå pleasejeans, klocka Triwa och örhängen HÄR (adlink).

dsc_3728
dsc_3718
 
dsc_3713

Har redan förberett kvällens middag som blir hemlagad smörgåstårta. Ni ska få receptet och steg för steg sen. Smörgåstårta ligger lätt på min top 5 lista!

dsc_3674

Vad har jag gjort mer? Hm fixat nytt pass (såg inte klok ut men det gör jag aldrig på passfoton). Jagat pokemons med Sebbe (brrr). Köpt med oss gofika från Jeremiahbageriet. Bakat småkakor (recept kommer) och fortsatt beta av mailkorgen.

dsc_3629

Har ett kul samarbete på Instagram, en app jag verkligen gillar och använt i flera år! Så kika in på @matplatsen om en stund!

KRAM

LOADING..