Nytt och tjuusigt från By Malene Birger

I samarbete med Country Dreams

dsc_3903

 

 

Hej hej

 

Hyfsat pigg bloggerska som sovit som en stock bland världens skönaste hotelltäcken iförd nyheter av bMB från topp till tå i princip. Nya printet måste vara finaste på länge, älskar det! Denna väskmodell (Crossana,finns HÄR) är lite stadigare och med dragkedja, perfekt för mig som alltid släpar med mig min stora svintunga kamera. Matchande Avantgard scarf till (HÄR) och kanske vääärldens skönaste one-shoulder jumpsuit i tungt skönt material (HÄR). Som att gå i mjukaste mjukis fast känna sig tjusig, bara att klä upp med klackar och blingbling för en kväll eller ett par sandaler eller boots att strosa i dagtid. Underbart plagg!

 

dsc_3904 dsc_3993 dsc_3950  dsc_3958 dsc_3925 dsc_4008 dsc_4013 dsc_4029  dsc_3943

 

Önskar ni shoppa lite fint vårnytt hos Country Dreams så får ni 20 % på hela sortimentet (ord.priser) t.o.m i morgon söndag med koden MATPLATSEN20

Nu ska vi kila ut och göra stan här i Stockholm.

KRAM

0

9 reaktioner på “Nytt och tjuusigt från By Malene Birger”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen