Restaurangtips i Stockholm

dsc_3833

 

 

Hej hej

 

Påväg hem mot Örebro igen med en sedvanlig mcD-påse i bilen. Reser man med barn så blir det ju lite annat man äter än om man är i väg utan. Vi körde på säkra kort och barnvänliga restauranger i helgen mer eller mindre. Som tex Vapiano. Där satt vi i 3 timmar nästan och beställde in flera rätter att dela på och barnen fick kaninformade pizzor och alla var nöjda och glada. Älskar att dela, äta lite från varje rätt. Micke gillar not so much, han vill ha ”sin” tallrik och moffa i sig en och samma sak. Tråkmåns ;)

 

dsc_3835 dsc_3836 dsc_3840 dsc_3843

 

I går skulle vi gått ut och ätit på Koh Phangan med bästis Linda & fam men fast vi kom tidigt var det en timmas kö, ingen hit med små barn, så vi hamnade på Grodan i stället.

 

dsc_4168 dsc_4180 dsc_4175 dsc_4173 dsc_4169dsc_4187 dsc_4189 dsc_4185

 

I torsdags åt vi på Läckerbiten på söder. En slags sportsbar/pub med förvånansvärt god mat som vi upptäckte av en slump och numera Sebbes favoritrestaurang. Går ni dit så beställ planksteken! (Och är ni i Sebbes storlek så rekommenderar han kött med pommes & bea från barnmenyn).

 

dsc_3794

 

(missade tyvärr planksteken denna gång, trodde de slutat servera den men den stod visst på baksidan av menyn ;))

Avrundade med fika på Starbucks, mest för att jag älskar kaffet där, bakverken/mackorna är väl sisådär egentligen.

 

dsc_4191

 

Skönt att vara på resande fot och äta ute men nu ser jag fram emot en vecka med hemlagat. Har matkasse denna vecka så det blir förhoppningsvis en massa nytt gott!

KRAM

0

2 reaktioner på “Restaurangtips i Stockholm”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen