Brunett på Blonde 

 

Godmorgon!

Känner mig lite så där melankolisk denna morgon. Lyssnar på Broken Promise Land (Weeping Willows) på dånande hög volym och känner mig gråtfärdig. Av ingen anledning förutom PMS och att jag har slut på chokladpraliner..

I går blev det en arbetsdag från mobilen i frisörstolen. Var tillbaka till rara Ida på Salong Blonde här i stan och uppdaterades på både skvallerfronten och hårfronten. Flyttade bara upp mina hairtalk och färgade utväxten men nästa gång är det dags för nya slingor och då ska jag testa en ny sorts fästen som syns mindre då de är klädda med hår liksom, kommer inte ihåg vad de kallades på rak arm men får visa då.

Klippte av håret en liten bit också, behagligare längd att ha utsläppt. Sååå nöjd, Ida är så himla noggrann. La några smala ljusa slingor fram som kommer fram mer i solen också men förövrigt så trivs jag väldigt bra med att vara brunett. Tänk att jag snart strosar runt med sand mellan tårna i fladdriga saronger med rufsigt beach-hår. Aldrig varit utomlands i januari förut. Och aldrig firat min födelsedag någon annan stans än hemma. Usch nu blev jag tårögd igen, haha så fånig.

img_1597-2

Nä nu måste jag gaska upp mig lite här. Tror lösningen är ett gäng lyxpraliner 😉 Måste ändå i väg och köpa dill..

KRAM

  1. Vi ska till Afrika för att hälsa på våra vänner där och fira min 40-årsdag 🙂 Älskar att resa! kram

 1. Hej,

  Jättefint blev ditt hår. Reser sedan några år alltid iväg i januari eller februari,blir liksom ett gift. För andra året i rad blir det snart Mauritius ett underbart resemål. Kan rekomenderas alla dagar i veckan.
  Hoppas att ni får en underbar semester.

  Mia

 2. Så snyggt, jättefin färg!
  Januari-februari är bästa månaderna att resa tycker jag, så fantastiskt tråkigt här hemma med grå dagar, eller ännu värre snöstorm—HUGA!
  Hoppas du fick tag på många praliner, kram

 3. Håret blev jättesnyggt! Hoppas du äter riktigt goda praliner och mår lite bättre. Och wow, Afrika. Det måste vara en upplevelse!

  1. Nej inte zen men det lät också intressant, det hade min frisör i håret nu! Men jag ska köra vanliga hairtalk men inte med klisterlappar som syns utan är inklädda med hår liksom, svårt att förklara 🙂 kram

 4. Jag förstår dig precis. Tycker PMSen blir värre med åren med, hu! Hoppas du mår bättre efter lite praliner:) Så fin i håret!

 5. Plusfästen heter det, har nyligen bytt till sådana själv 🙂 Smälter perfekt in i håret och syns knappt alls om det blir ‘glipor’ i det egna håret. Mina är också mörkare i botten så ännu mer som det naturliga håret. Är väldigt nöjd! Det enda är om man ska sätta upp håret långt upp på huvudet så att fästena vänds ut och in, då kan ändå tejpen synas lite eftersom de vänds ut och in.

 6. Jag såg på Instagram att du ”bara” köpte dill… 😉
  Men helt rätt, vissa dagar måste man få äta vad som behövs, för att humöret ska komma på topp.
  Hoppas det hjälpte!

 7. Vad fin du blev i håret och vad bra du klär i mörkblått (för tröjan är väl mörkblå?:))! Tack för bra blogg!

 8. Vad fin du blev i håret! Låter du ditt egna hår vila någongång eller tar du ur löshåret och sätter i nytt på en gång? Hur ofta brukar du flytta upp håret? Har själv tejphår men inte hairtalk och är supernöjd men kul att veta hur andra gör och hur andra frisörer jobbar: Ha en underbar semester. Tack för en bra blogg!

  1. Tack!! Nej sätter om det direkt. Flyttar upp det kanske var 7-8e. Hur ofta gör du och vad har du för variant? kram

   1. Hej! Jag sätter också om mitt hår var 7-8 v men oftast måste jag vänta ngr dagar mellan gångerna. Vet inte varför men det rekommenderar min frisör. Vet inte vad märket heter som jag har men är en sorts tejphår, mycket billigare än hairtalk med supertunna fästen så är jättemöjd. Jag brukar kunna använda håret till två omgångar sen beställer vi nytt. Problemet med min frisör är att hon alltid måste beställa hem hår och det tar ju några dagar. Och nu rekommendrade hon mig att låta håret vila 2 v. Men tycker hårkvaliteten på mitt eget hår blivit mycket bättre nu än utan löshår. Så har nästan blivit beroende

 9. har läst här om dina hairtalks tidigare och är jättesugen på att sätta i själv. Men så läser jag om tejparna i detta inlägget nu och blir lite fundersam, hoppas du vill svara mig: jag har väldigt tunt hår och ljust, hur väl syns tejparna då tror du? Vill bara tjocka till håret, inte så mycket förlänga det.

  1. De syns i princip inte alls!! Bara när de växt ut och är dags att byta kan jag upplevs att de syns om man inte kammar över dem men funkar ju! Varit jättenöjd med dessa. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..