50  % E X T R A rabatt på rean

Innehåller adlinks

 

Hej!!

Här har ni ett riktigt fynd-tips, hos  Ellos får ni nu 50 % ytterligare rabatt på rean HÄR med koden 355410. Nu kan man verkligen göra kap. Den korallfärgade tröjan har jag sen tidigare, favvo!  Passa på att fynda, gäller t.o.m sön 22/1.

(Gäller på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda priser, fullständiga villkor på hemsidan)

Happy shopping!

KRAM

0

2 reaktioner på “50  % E X T R A rabatt på rean”

  • Mysan skriver:

    Tackar för koden, har shoppat loss på gobitar jag haft span på! Hade tänkt att fynda lite på rean tidigare idag men det kom annat i vägen och tur var väl det för jag hann kika in här för mina inköp blev verkligen fynd! :) :)

  • Helene skriver:

    Finns mycket fint där men jag åker till London på torsdag så ska shoppa där. Åker med en tom resväska.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen