Vårkänslor!

I samarbete med Countrydreams

 

IMG_0457

 

 

Hej hej

 

Vilket väder vi har i dag, strålande sol som gassar in från alla håll och kanter och plusgrader ute. Sitter i sovrummet och jobbar med skidåkning på tv som sällskap (inte intresserad alls men det är något nostalgiskt och harmoniskt med ljudet), Olivia är i pulkabacken med en kompis och grabbarna drog till Ica Maxi för att äta korv och handla lite inför kvällen. Vi får gäster på racletteafton :) Ska lägga ner datorn strax (sitter och programmerar recept så ni ska få medan jag är bortrest, vet ju inte hur det blir med internet men förhoppningsvis kan jag uppdatera er därifrån också) och fortsätta med packningen så så det inte ser ut som hela havet stormar här när gästerna kommer.

 

IMG_0479IMG_0471 IMG_0464 IMG_0482IMG_0460 IMG_0458

 

Har lite nytt vårfint att visa er. Ett par supermjuka pleasejeans i klassiskt mörkblått, HÄR. Den stålgråblå blusen med spets från Custommade finns HÄR, och den svagt aprikosrosa från by Malene Birger finns HÄR. Och över helgen får ni 20 % rabatt på allt hos Country Dreams med koden MATPLATSEN20 (gäller lör-sön på ord. priser).

 

IMG_0419 IMG_0427IMG_0400IMG_0420IMG_0431

 

KRAM

0

11 reaktioner på “Vårkänslor!”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen