Hello from Africa

DSC_4850

 

 

Hej!!

 

En liten hälsning från Afrika här. Just ätit brunch ute i det sköna vädret (just nu 24 i skuggan, ska bli ca 27-28 senare och ungefär samma varje dag, perfekt värme!) och nu har jag hittat en plats i huset med wifi så jag ska jobba en stund innan vi kilar ner till poolen. (Uppdaterar oftare om dagarna på instagram om ni vill se mer, följ mig gärna på @matplatsen).

Vi bor alltså hemma hos våra vänner Emelie och Marcus (som egentligen bor i huset bredvid oss hemma i Örebro men är här pga av jobb i 3 år men flyttar hem inom kort, såg att ni undrade) i Nairobi i Kenya.

De bor i ett riktigt Harry Potter hus, så läckert. Ska fota mer sen!

 

DSC_4849

 

Vi reste hit tillsammans med min bästis Linda och fam. 13 h restid från Arlanda till Kenya med byte i Doha, gick över förväntan med 4 barn! Knappt sovit något på 2-3 nätter dock, ljuden här är öronbedövande nattetid haha. Är det inte vakthundar som skäller så är det konstiga fåglar som låter som de spelar trumpet i örat på en eller annat spännande. Man vänjer sig väl ;)

 

DSC_4848 DSC_4865 DSC_4868

 

Bästa starten på dagen. Bellinis, värme, glada barn högt och lågt och en riktig slappedag framför oss. Ska bara ligga vid poolen och njuta av solen under en solhatt. I kväll ska vi grilla här hemma och packa inför äventyret i morgon. Då åker vi med flyg vidare till kusten, mer om det sen!

I går var vi ute och åt på Purdy arms, de har tydligen godaste pizzorna i krokarna och på onsdagar är det ta 2 betala för 1. Så himla skön kväll! Det ligger bara 5 min promenad från huset men vi fick ta bil eftersom det blir mörkt ca 18.30 och då ska man helst inte vistas ute..

 

DSC_4757 DSC_4764 DSC_4776 DSC_4783 DSC_4792 DSC_4762 DSC_4814 DSC_4806 DSC_4825 DSC_4827 DSC_4799 DSC_4829 DSC_4831 DSC_4835 DSC_4837

 

Ha det fint så hörs vi snart igen! (och jag har ju förprogrammerat inlägg så det kommer recept under tiden också så ni har att läsa!)

 

KRAM

0

5 reaktioner på “Hello from Africa”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen