H.E.M.M.A

Heeeej
Från min favoritfåtölj, med favoritkaffekoppen framför Nyhetsmorgon med tända ljus och färska snittblommor i mitt favoritland – i vårt kalla underbara Sverige.

Hemma!! 

Lång resedag i går. Vi lämnade vännerna och huset i Nairobi efter lunch. Första flyget till Doha från Kenya tog ca 6 h, landade vid 23 och tog nästa flyg vid 01 mot Sverige och landade ca 06 i går morse och sen några timmar hem med bil på det. Lite knepiga tider med små barn men gick över förväntan! De sov hela sista planet hem. Själv har jag dock såå svårt att sova på plan, slumrade lite mellan 01-02 men thats it.

Såg filmer istället och njöt av en GT och lugnet (och inte så värst god flygplansmat). Såg en sååå bra film på ditvägen jag måste tipsa om, Fyren mellan haven – med bl.a. Alicia Vikander. Se den!! Jag och Linda bölade på planet så sminket skvalade 🙂 På hemvägen såg jag bl.a. How to be single, också sevärd.

Var helt groggy igår men höll ut till 21, sen sov jag som en stock tills klockan och verkligheten kallade i morse. Afrika var underbart på många sätt men nätterna kommer jag inte sakna 🙂 Efter 2 veckor på en gummimadrass med Micke (som väger mer än mig och tyngde ner madrassen på sin sida så jag låg i uppförsbacke och flög runt som en vante så fort han rörde sig) myggor i mängder (aldrig varit så myggbiten, hemma får jag aldrig myggbett!) 100-tals (?) vakthundar som skällde i kör nätterna igenom, konstiga fåglar på taket med läten som kunde väcka döda, en helikopterplatta utanför fönstret och värmen – ja jag har saknat mitt mörka, svala, knäpptysta sovrum med vår sköna säng och sprillans nya hotelltäcken ja 😉

Men förutom detta var Afrika alldeles underbart. Jag har några fler tips och upplevelser kvar att tipsa er om och undrar ni något så får ni hojta till.

Och gissa om jag längtat efter att laga mat igen!! Ska sätta fart bums.
KRAM

LOADING..