Snapshots

Godmorgon lördag! 


.

.

Vaknade redan vid 6 när S tassade in och stod och stirrade på mig, låtsades sova så han tröttnade efter en stund. Vi går nog lite på Kenya-time fortfarande (klockan är + 2h där), alla utom Micke som fortfarande snarkar brevid mig.. Tog med mig frukosten i sängen och ligger här och sippar capucino och kikar på The Good Wife, inte många avsnitt kvar nu! 

Lite snapshots från de senaste dagarna. Godis på bion i går, Fifty shades darker. Bra men inte lika bra som den första. Överraskades av grannfruarna med presenter och bubbel innan. Ett underbart halsband med en duva från Emma Israelsson. Hur gulliga!! Pizza på Fratelli. Hittade äntligen nya fåtöljer till övervåningen i lagom storlek, behöver fler sittplatser. Njutit av svensk frukost som jag saknat. Ostar och plock framför tv-serier. Och en underbar grattisbukett från gänget på Tourn knackade på dörren. Tack!! <3

Dags att väcka tröttmössan brevid mig och bege oss till Ikea. Så glad han kommer bli 🙂

KRAM

LOADING..