Onsdagstraditioner i Nairobi

 

DSC_6514

Hej hej

Varje onsdag går E&M till Purdy Arms. Då är det nämligen ta 2 betala för 1 på alla pizzor 🙂 Så vi var där båda onsdagarna vi var i Kenya. De är helsålda på deras pizzor, jag & M kanske inte liiika sålda (inget slår Tybbles pizzor!) men det är väldigt fint och mysigt där medan solen går ner. Saknar att sitta ute och äta!

DSC_6509
DSC_6508
DSC_6515
DSC_6517
DSC_6524

Sebbe och lilla Lovisa har något speciellt. Han är såå himla förtrollad av henne och hon är nog lika förtjust i honom och skiner upp på ett speciellt sätt när hon ser honom. Gullungarna. Lollo vill man bara äta upp!

DSC_6502
DSC_6506
DSC_6507

Kan se dem springa runt på våra tomter hemma sen, lintottsgrannarna, i full fart fulla av bus. Sebbe lär henne nog allt han kan 😉 (och om ni undrar varför han ser ut som en prickigkorv så är det för han fick vattkoppor på semestern stackarn!)

DSC_6490

Allas lilla gullegris <3

Ingen onsdagspizza här i dag men något gott ska vi väl hitta på. Kylen gapar dock väldigt tom, hade glömt en citron som möglade där i när vi var borta och stanken sitter som berget i kylen och ger smak till allt. Har ni några husmorstips på vad man kan göra åt det? Slängt prick allt som var där i och skrubbat varenda hylla men den fräna doften är fortfarande kvar (om än svagare). Tacksam för alla tips.

KRAM

LOADING..