Havet

 

Hej hej

Har så många bilder och minnen från Afrika kvar att gå igenom. Några till ska jag bjuda på.

En sak jag saknar med Örebro är ett hav. Det finns liksom inget som kan mäta sig med havet. Älskar att titta ut över ett hav, i solsken som oväder, höra vågskvalpet och blicka ut mot horisonten. Det är något magisk och fridfullt och skrämmande på samma gång med det!! Men i brist på hav här så uppskattar man det kanske ännu mer när man väl ser det? Däremot är jag en riktig badkruka 🙂 Går gärna i en bit men doppar mig sällan. Tror jag doppade mig helt en gång när vi var på Diani Beach. Men jag älskar inte havet mindre för det.

På mornarna var det ofta molnigt och sprack upp till blå himmel framåt em/lunch. Och det där ljuset när det är molnigt – det är nästan det härligaste!! Folktomt på stranden och bara en och annan dromedar ute på promenad. Magiskt!

Den absolut vackraste strand jag varit på, som ett paradis.

Mitt lilla nyvakna gäng <3

Mulet här i Örebro denna morgon också, inte lika läckert 🙂 Men jag har tusen ärenden på agendan så jag ska hasta i väg nu. Hörs lite senare med något GOTT!

KRAM

LOADING..