Godaste fuskdesserten nånsin!

 

Heeej

Icas Chokladfondant med salted caramel. Nu har jag bunkrat frysen så nu kan jag tipsa er om dessa, haha. Har gjort misstaget att tipsa först och sen åkt för att handla och mötts av tomma hyllor och personal som ”nää vet du de sålde slut i förmiddags, vet inte vad som hände, värsta rushen” typ. Och de här är sååå galet goda så skynda er och köp på er några!!

Köpte dessa till alla hjärtans dag eftersom det var en vardag och nån måtta på tiden i köket får det ju vara i bland och detta är verkligen den perfekta desserten att ha i frysen och ta fram vid oväntat besök. Bland det godaste jag ätit. Perfekt konsistens och smaken får 10p! (Finns som vanlig chokladfondant också men dessa var snäppet vassare).

Värmes ca 18 min i ugnen och serveras med en klick glass (Sias vit choklad var klockren till) och några bär. Tadaaa. Värsta proffsdesserten med minimal arbetsinsats och omöjlig att misslyckas med.

KRAM

 1. Det ser gott ut! 🙂

  Du har ju ofta samarbeten med exempelvis Countrydreams, Ellos etc och du visar ofta upp dyra märkeskläder därifrån. Jag undrar därför om du även har något samarbete med exempelvis UNICEF, Barncancerfonden eller liknande och bidrar med pengar och reklam även till dem? Eftersom det är så att varor säljer slut efter att du har tipsat om den skulle det väl vara vara jättebra ifall du visade att du hade lämnat bidrag till barncancerfonden eller köpt något av hjälppaketen från UNICEF. Du får nog minst 6 hjälppaket till samma kostnad som en tröja från Odd Molly och då har du dessutom hjälpt till att rädda människors liv. Det vore väl en toppenidé?

  1. Det är en jättefin tanke men det funkar inte riktigt så. Bloggen är mitt JOBB och samarbeten behöver jag ha för att tjäna pengar och få i hop min lön, därför samarbetar jag med företag jag gillar och produkter jag står för och vill tipsa om och tjänar på det viset pengar. Att ha ”samarbete” med välgörenhetsorganisationer ger inget betalt och det är inget jag kan driva mitt företag på som du säkert förstår. Däremot skänker vi pengar till olika organisationer men det är privat och inget denna blogg handlar om.

   Kram

   1. ”Däremot skänker vi pengar till olika organisationer men det är privat och inget denna blogg handlar om”
    Du visar ju upp ditt privatliv relativt frikostigt i övrigt så hur kommer det sig att du inte vill skriva om välgörenhet om det nu är så att ni skänker pengar till sådant? Om det nu är så att saker säljer bättre när du skriver om dem i bloggen så skulle det väl inte skada att skriva om vilka välgörenhetsorganisationer du stöttar oavsett om du har samarbete med dem eller inte? Du är en säkert en förebild för många och ifall du skrev om något sådant viktigt här på bloggen kanske det skulle peppa andra till att stötta samma organisation!

    1. Nej nej jag visar definitivt inte upp hela mitt liv här, däremot delar jag med mig av en del av det roliga, glada, lättsamma och guldkanten på vardagen, som inriktningen är på denna blogg. Men jag tackar för ditt tips och ska ha det i åtanke. Kram

 2. Heh heh, rolig du är. Jag ska försöka hitta dessa idag innan alla andra:-)
  Det ska blir perfekt ta med till stugan då vi inte har någon rinnande vinter vatten där,slipper disket. Kram Sanna

 3. Köpte den vanliga chokladfondanten efter att du tipsat här på bloggen. (Tror det var du i alla fall) Dom var verkligen goda! Så dessa måste ju testas också. Kanske redan till helgen. Tack för tips!

 4. Har spanat på dem flera gånger, men det är ju tyvärr gluten i. Lyckades dock göra egna förra helgen. Lite mer jobb men ändå. Var det du som tipsade om några andra köpedesserter som var goda?

 5. Du som har paketet hemma, innehåller den palmolja?
  *hoppas hoppas inte*
  min sambo som ansvarar för handlingen nu när han är föräldraledig och det är svårt att skriva inköpslista med förbehåll, typ köp denna men inte om xxxx osv. för då vägrar han :/

  1. Ps.
   jag gillar den nya designen men varför är ikonen för sidan ett ”t” (i en svart hexagon)? Vad står t:et för? Innan var det ett ”m” i rosa om jag inte minns fel och det kändes lite mer logiskt.
   Man vänjer väl sig men jag undrar varje gång 😉

   1. T står för Tourn som är mediabyrå jag ligger hos och som designat sidan 🙂 Min logga med ”VR” under Matplatsen dyker upp inom kort! Kram

 6. Jag har aldrig sett dom i min ICA-affär!!! Åh, måste hitta! Var finner man dom? I frysdisken?
  Tack för tipset och tack för en superbra blogg !! 🙂
  Kram Linda.

   1. Tack! Jag pluggar på universitetet i Örebro 🙂 (Men jag bor inte i staden). Då kanske jag kan åka förbi där och köpa 🙂 Ha en bra helg!!
    Kram!

 7. Så tröttsamt med kommentarer som ”Hanneles”.
  Victoria, din blogg är bäst! Fortsätt precis som du gör och strunta i avundsjuka moraltanter.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..