Solig fredag med vårkänslor

 

 

Heeej

Solen skiner från klarblå himmel denna fredag, weee så underbart!! Började dagen med fredagsfrulle på McD med barnen + kompis, väldigt poppis start på denna fredag :) När vi lämnat av tjejerna på fritids (de skulle ha schlagerdisco i dag, såå pepp) så ville min minsta mini-me hänga med mamma på jobbet så i dag har jag en praoelev med mig som hjälpt mig handla, laga mat, fota grejer och ”betat av mailen” (han råkade radera en rad mail när hans kulle spela Pokemon Go på min mobil, ouch).

Har såna vårkänslor!! Trots snön på backen. Det droppar och drippar och kvittrar ute och detta ljus gör ju underverk med vilket humör som helst!

Nytt i vårgarderoben är denna cape/poncho från Busnel (HÄR), jag är ju smått besatt av ponchos som ni säkert märkt, mitt bästa plagg! Till den en väska från by Malene Birger i modellen Grineeh (den lite mindre av dem) (HÄR) och en söt pompom på (HÄR). Scarf under i favoritprintet (HÄR) och nya solisar  (HÄR).

 

 

Liiite kallt att gå ut i denna outfit just i dag kanske men poff säger det ju bara så är våren här.

Har ett fint helg-erbjudande åt er, ni får 20 % på alla ordinarie priser hos Country Dreams HÄR med koden MATPLATSEN20, gäller to.m måndag.

 

 

Happy friday på er!

KRAM

0

17 reaktioner på “Solig fredag med vårkänslor”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen