Sunday mood

 

 

Hej hej 

 

Vad gööör ni?? Här är det soft söndagslunk i mjukisar, tänkte mig en skön promenad i solen med en ljudbok i öronen men vädret ville annorlunda. Slask och grått, vi drog på bio med grannarna i stället och såg Lego Batman (gullig!).

 

 

De här får vänta på bättre vårväder heltenkelt (dessa och kepsen finns HÄR och HÄR). Älskar när skor finns i halvstrl, jag har 38,5 på dessa. Hört så mkt gott om R.M. Williams, förhoppningsvis följeslagare i många år framöver.

 

 

Ska packa min lilla övernattningsväska strax, i morgon tidigt tidigt hoppar jag på tåget mot Sthlm för ett par dagars jobb, ska bla på utbildning i något kul för bloggen! Har en egen youtube-kanal på g nämligen, så pepp! Ni är många som efterfrågat filmklipp på momenten och maträtterna och bakverken, och ett och annat klipp från vardagen, så det ska det förhoppningsvis bli. Ni får hojta till vad ni önskar se för något helt enkelt! Några idéer??

 

 

Många tips och erbjudanden blev det nu, kompenserar med ett gott fiskrecept strax!

KRAM

0

11 reaktioner på “Sunday mood”

 • Sandra skriver:

  Var är det fina halsbandet köpt? Märke? Det med fågeln tack för svar! Tack för en fin blogg🎀

 • Lina S skriver:

  Snygga!! Nej usch vilket väder, kom hem från Florida igår och har ingen lust att gå utanför dörren :P spännande med en youtube kanal!! kram

 • Linsfia skriver:

  Gud va kul med kommande Youtubekanal! Ser fram emot det! :) Skorna var jättesnygga,men såg hemskt smala ut upptill. Är dom det? En annan är hemma vrålförkyld och plöjer filmer på löpande band. Stor kram.

 • Ann Forssell skriver:

  Jag har två par R M Williams, älskar dom. Det äldsta paret är 25 år. Jag har renoverat dom en gång, ny resår och tyglapparna, Beckmans på östermalm gör det. Man kan gå i en vattenpöl och är torr. Så bra investering till fötterna.
  Välkommen till Stockholm, tyvärr trist väder, kramis Ann

 • madeleines mat skriver:

  Snygga skor, påminner om Blundestone! Jag började dagen med ett pilatespass, så skönt! Sen har det varit vanlig söndagslunk här hemma. Till middag blev det ett recept som jag hittat här, lax med saffran och tomat som vi käkade med pasta. Jättegott blev det! :)

 • Helene skriver:

  Varit ute o sprungit en mil i slasket men jag är så lojal mot mig själv att jag aldrig ställer in pga vädret. Desto skönare efteråt och det är på söndagar jag hinner med långpassen.

  • Victoria Riis skriver:

   Härligt, man får passa på när tid och tillfälle ges. Jag har svårare på helgen, då prioriterar jag familjen och en PW med små barn blir inte mkt till PW, det tar jag igen på veckomornarna istället. Ha en skön kväll!

 • Helena B skriver:

  Hej hej!
  Här har det varit en lugn skön söndag!
  Har bäddat om sängen med sprillans nya lakan från Beach House, hemmaspadag med inpackning och ansiktsmask, myskläder och samtidigt fått tvättat undan.
  Kram från Stenungsund

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen