Restaurangtips och hotellfrukost i Stockholm 

 

 

Hej hej 

 

Hemma igen efter ett par dagar i Stockholm. Känns som en vecka. Intensivt och kul men kommer garanterat somna som en stock inom kort. Var uppe med Åse, på Tourns mysiga kontor för utbildning i Youtube, kul! Har lite Stockholmstips åt er, det brukar ofta efterfrågas. Först ut; Napolyon, grym hamburgertallrik med tryffelmajonnäs och frasiga pommes. Litet och mysigt ställe vid Sturegallerian. Hela menyn lät god. (Bonus, till lunch kan man beställa lunchvin” á 8 cl).

 

 

Middag åt vi på miss Voon. År och dar sen jag var där (2013 för att vara exakt ser jag i arkivet) men fortfarande lika gott! Ligger i närheten av Vapiano vid Humlegården. Man beställer in smårätter, gärna att dela på, och maten är asiatisk fusion (favvo!).

 

 

Hummertacos (grymma!!), oxribs (ingen hit), vildräkor (goda!), dumplings, fläsksida (oxå grym) och fjordlax . Och en Grande Dessert på det med syrliga fräscha smaker. Såå god!

 

 

 

Var uppe tidigt i morse och jobbade hela förmiddagen från hotellsängen. Dagens outfit var alltså ett nattlinne 🙂 Älskar miljöombyte, får så mycket gjort. Bodde över på Hotel Kung Carl som vanligt, ligger smidigt ett stenkast från vår mediabyrå. Beställde upp frukost på sängen i dag för att maxa tiden, såå himla mysigt!! Fick med en semla dagen till ära, gulligt! (Dessutom var ägget perfekt kokt, krämigt med fast vita, extra pluspoäng för det).

 

 

 

Nattlinnet (med mjuka fodrade kupor) hittar ni på rea HÄR (adlink).

Häpp, nu ska jag krypa ner och plöja The Affair säsong 3 tills jag somnar.

GODNATT!

  1. En lite lustig fråga som jag tänkt på många gånger.. När man beställer roomservice på hotell i Sverige, är det då kutym att dricksa personalen som kommer med maten? Alltså som i USA, förväntas det i Sverige med? Man har ju sällan kontanter menar jag.. Mvh hon som inte vågar beställa roomservice pga. detta

  2. Haha tanken som slog mig: Men, är det så att man måste duscha öppet inför den andra i rummet? Går det inte att skärma av?

  3. Vilken trevlig Stockholmsvistelse. Jag är just nu på jakt efter ett mysigt hotell när vi skall upp och kolla på Danny den 11 mars. Funderar på Kung Carl men också Kungsträdgården eller Haymarket. Har du varit på de andra ställena, har för mig det?! Vad är det för kamera du har med när du reser, det är jag också på jakt efter, orkar inte släpa med stora systemkameran jämt. Ha det så bra Kram Helena

  4. Du MÅSTE bara äta på Surfers nästa gång om du inte varit där innan, uuuuunderbart! ligger på regeringsggatan, http://www.surfersstockholm.se/ , tips är -mao duo, ingefärsdoftande tofu, bang bang kyckling, räkbollar , revben, rättiksallad, ALLT är så gott! smårätter man delar med ris till… kram

  5. Vilket fint rum! Jättemysigt! Ser ut som en liten, liten lägenhet. Vad kallas den typ du bokat? Älskar din blogg, en riktig boost för ögat och själen.

    1. Haha nono men gillar både fina nattlinnen och mjukiskläder, man behöver ju inte se ut som en slusk för att det ska vara bekvämt 🙂 kram

  6. Vad är det för kamera du använder? Jag är på jakt efter en liten kompakt systemkamera. Orkar inte släpa med mig min stora överallt. Är du nöjd med den du har?

    1. Jag har en canon G7x, den är ny så kan inte riktigt uttala mig ännu men so far so good 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..