Popcorn i vit choklad

 

Godkväll raringar!

Sitter här i ett tyst hus, barnen har lagt sig och Micke kilade till grannen för att se hockey.  Har tänt lite ljus och plockat fram lite gott tv-snacks. Såg av en slump att Greys börjar i dag igen (kl 21.00), älskar Greys. Sett det sen starten och tröttnar aldrig. Nån mer?? (attans det börjar ju inte förrän nästa onsdag såg jag nu!)

Ett gott och snabblagat snacks är popcorn doppade i vit choklad. Sött och salt i hop, bästa kombon. Vill man piffa dem lite extra så kan man strö över valfri smaksättning, här har jag använt blåbärspulver.

Popcorn i vit choklad

1 påse micropopcorn (eller poppa egna i kastrull)
100 g vit choklad
ev torkat bärpulver

Smält chokladen över vattenbad. Poppa popcornen. Blanda popcornet med chokladen och häll ut dem på ett ark bakplåtspapper. Pudra över smaksättning om så önskas. Ställ svalt att stelna. Ät och njut!

Önskar er en fin kväll!

KRAM

  1. Jag har missat Greys nu länge och såg ikapp till säsong 13. Men såg jag rätt att det är säsong 13 avsnitt 15 som ska börja sändas på onsdag ??? Var fasiken kan jag se de andra 15 avsnitten då ??
    Hoppas du kan hjälpa mig annars får jag Greys panik?
    Jag blev ju hopplös kär i dr. Riggs

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..