Barnrum

Innehåller adlinks

 

 

Hej hej

 

Torsdag = städdag. Sebbes rum är himla lättstädat sen vi gjorde om. Det syns kanske inte men rummet sväljer massor, alla färgglada gubbar och leksaksvapen och lego och tågbanor och sällskapsspel och gosedjur – han har förvaring under sängen i 3 stora lådor och en inbyggd dubbelgarderob i väggen som sväljer allt. Han gillar peppar peppar att ha det städat och är duktig på att hålla undan och skäller på kompisarna som kommer förbi och vräker ut allt på golvet, hehe.

 

 

 

I julklapp fick han två nya tavlor (den gamla världskartan fick byta plats tills hans blir lite äldre, han ville ha nåt gulligt på väggen :)) som äntligen kommit upp, motiv från mrs Mighetto och ramar i plexiglas (HÄR)

 

 

Nu är färgskalan ganska grå där inne men han vill själv ha dessa färger. Jag försöker smyga in lite turkost och blått och vitt och guld och det går bra men han är väldigt bestämd med vad han gillar. Rosa och färgglatt göre sig icke besvär. Beställde dock precis denna för att förvara gosedjur och annat som hamnar på golvet i (de är superbra, har i andra färger på andra ställen i huset) och det blir ju lite färger åtminstone och matchar speldosan i taket och ändå den andra färgskalan.

 

 
 

 

Sänggavlen finns HÄR, sängkappa HÄR, kuddar från ikea och H&M, matta på metervara från Bauhaus, sänglampa HÄR, sängbord ikea, taklampa HÄR, speldosa HÄR, discolampa från Rusta, skåp med lådor HÄR och skrivbordet/bokhylla från String. Och har jag missat något ni undrar över får ni hojta till 🙂

 

 

Tog ett ryck med Olivias rum  häromdagen så det går att visa upp för omvärlden också, det är annars som en Batmangrotta där inne, alltid nerdraget och med kläder på hela golvet så man knappt ser mattan, gosedjur högt och lågt och leksaker och skräp och säkert gårdagens frukost nånstans också.. Hon trivs i röran påstår hon men när det är städat så älskar hon det, tydligen bara väldigt jobbigt att städa när man är tweenie 😉

Uppdaterat: en rabattkod hos Ellos, 355431 ger 20% rabatt på hemsortimentet inkl möbler och varumärken! (fullständiga villkor på hemsidan)

KRAM

LOADING..