Min mini-tweenie´s rum

Inehåller adlinks

 

 

Hej hej från Olivens rum

 

Städat så när som på överkasten som är i tvätten (efter att någon kort blond i familjen målat med tusch på) En vit hylla ska upp över molnet att ställa böcker på men annars så är det klart. Hon har mycket förvaring i två stora lådor under sängen, dubbla skrivbordshurtsar och en inbyggd garderob i väggen (som inte kom med på bild här)

 

 

 

Skrivbord och sängbord från IKEA, våningssäng MIO, krokarna från Zara, boxarna Lagerhaus, heltäckningsmatta Bauhaus, taklampa HÄR, korg med gosedjur i Åhléns, sängbordslampa HÄR, lampa Miffy, spargris Newport. Gardin, påslakan och skrivbordsstolar från Ellos.

Missa inte rabattkoden hos Ellos, med koden 355431 får ni 20% rabatt på hemsortimentet inkl möbler och varumärken (fullständiga villkor på hemsidan) HÄR så passa på!

 

KRAM

 

LOADING..