Vårkänslor

 

Hej hej

Vilka vårkänslor den här helgen bjöd på, hopp om våren helt enkelt! (note to self – börja med pollentabletter i förebyggande syfte, a & o att preppa i tid för att klara säsongen så lindrigt som möjligt). I var och varannan butik poppar det upp bomberjackor, ett tydligt vårtecken och väldigt hett just nu.

Har hittat en favorit, denna från Sofie Schnoor, såå himla skön och söt! Till den har jag denna blus från Second female som är lite fint genomskinlig fram, bär en fin bh eller spetslinne under!, och i skönt material som inte blir skrynkligt.

Just nu får ni 20 % på allt (även rean!) hos Vistamia med koden ”matplatsen”. Gäller t.o.m fre 17/3

(Blusen tex är redan på 70 % rea och nu får ni ytterligare 20 % alltså – kap!!)

Många plusgrader vankas i Örebro i veckan, underbart. Vinter i all ära men våren är s å välkommen nu!

KRAM

LOADING..