Rabatt hos Country Dreams

 

 

Hej hej

Jag i en supervårig outfit. Kanske den finaste färgen ever på Busnels kappa? En riktig klassiker och jag är så kär i denna gammelrosabeige nyansen. Kappa eller kofta, man kan ju ha den som vilket som men jag har den lite större (den är stor i strl) så jag får plats med tjockare plagg under och bär den som ytterplagg.

Finns HÄR.

 

 

Till detta en t-shirt som ni sett tidigare (HÄR) ett par gräddvita byxor med lite högre midja (låg midja är i n g e t för mig), uppvikt kant nedtill och fin passform (finns HÄR) och de vackra pumpsen från bMB som jag har i svart sen tidigare och älskar, nu i puderrosa (HÄR).

(Däremot är jag urdålig på att gå snyggt i heels, måste öva på det! Har ni några knep kanske?)

 

 

Jag har en trevlig helg-rabatt åt er! 20% på alla ord. priser hos Country Dreams med koden MATPLATSEN20, gäller t.o.m måndag!

 

 

KRAM

0

20 reaktioner på “Rabatt hos Country Dreams”

 • Helena skriver:

  Tack Victoria för en bra och inspirerande blogg! Dina solglasögon är sååå snygga. Var har du köpt dem? Vilket märke är det?

 • Sandra skriver:

  Super snygg jacka! Den vill jag ha :o) Vilken storlek har du? Jag velar om jag ska ta 38 eller 40, jag vill få under en tröja.
  Trevlig helg!

 • Anna skriver:

  Såååå snygg outfit, tack för tips😘 hur är jeansen i storlek? Brukar ha 38 i byxor, tror du 29 passar här då? Gick du upp eller ner i storlek? Tack på förhand, och trevlig helg🎈

 • Anna skriver:

  Snygg outfit! Men jag har inte råd med drygt 10 000 för att kunna klä mig sådär, så jag får hitta inspo på annat håll.

  Ha en trevlig helg!

  • Victoria Riis skriver:

   Det är meningen, att ge inspo! Förhoppningsvis hittar du något som passar dig och din plånbok. kramar!

 • Lena skriver:

  Superfräsch outfit! Älskar kappan/koftan från Busnel. Skorna var också läckra. Tänker att övning ger färdighet. Så det är nog bara att promenixa på :)

 • Lill skriver:

  Herregud va fin du är❤️

 • Marie skriver:

  Är toppen riktigt vit? Och hur är den i stl?

 • Sanna skriver:

  Tack för den bästa bloggen! Älskar att prova dina enkla recept som till och med jag brukar lyckas med och shoppingtipsen är super! Hur är de vita jeansen i storlek? Har varit jakt på ett par länge! Vet att du även la ut ett par tokfina vita Please Jens förra våren, vet du vad det var för modell på dom? Kram!

  • Victoria Riis skriver:

   Tack vad glad jag blir!!! De är normala/rymliga tycker jag. De vita please jeansen var nog den klassiska modellen. Kram

 • Anette skriver:

  Så snyggt på dig! Klacken i först när man går i högklackat om det var det du menade. 😀

 • Fanny skriver:

  Har inga tips alls när det kommer till att gå i klackar, det är inte min kopp te alls ;) Men måste säga att du är fantastiskt snygg i denna outfit, kappar är så fin! ♥

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen