Knaprig frukost

 

Hej hej

Här kommer ett smarrigt frukosttips: smula ner knäckebröd över yoghurten! Knaprigt och gott tuggmostånd, mättande och nyttigt.  Vi testar ett par av  Finn Crisps knäckebrödsnyheter (finns 10 olika) här hemma, ”Knäcke” (som har en mild och rund rågsmak) och ”Eko Surdeg” (som har en lite kraftigare och mustigare smak) och den sistnämnda hamnade i min frukosttallrik här. Såå gott ihop med blåbärsyoghurt, en klick keso och färska bär, mums!

 

Tokig i blåbär just nu. Och blåvitt porslin som alltid. Finporslin, frukost och Finn Crisp. En strålande start på dagen 🙂

Mer inspo från Finn Crisp hittar ni HÄR!

KRAM

  1. Åhhh, nu blev jag nostalgisk! När jag var liten åt jag alltid filmjölk med krossat knäckebröd (och massa socker, haha)! Jättegott! 😉
    Älskar ju Finn Crisp; så detta ska jag ge mig ut på jakt efter!
    Tack för tipset! Önskar dig en bra dag! Kramar Hanna (Knasboll79 på insta.. 🙂 )

    1. Min pappa envisades med att servera filmjölk med socker i – värsta jag visste hahaha. Men Utan socker är det gott 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..