Tjuvstart

Heeej

Vilken dag. Vilken värme!! Fortfarande ca 24 grader här i Örebro och klockan är nästan 22. Snacka om växlande väder, från vinterjacka till sandaler på ett par dagar. 

Kikar in för att tipsa om morgondagens superdeal hos Boozt (adlink) som redan tjuvstartat! Allt från kavat, Odd molly, Filippa K, Day, Ilse Jacobsen, Ralph Laurent och mkt mkt mer att fynda. Missa inte!

KRAM 

  1. Hej! Önskemål: du som gillar kläder, skulle inte du vilja skriva ett inlägg om din garderob, alltså inte precis kläderna utan hur den är organiserad o så? Vi ska bygga en garderobsvägg (inkl linneskåp) o det vore kul att höra tips från både dig o läsarna. Kanske fler klädintresserade som tycker det vore intressant? Ha en fin fredag! 🙂

    1. Jag har tyvärr noll att komma med där, min garderob är inte stor, är inte välordnad, har ingen Walk in closet och inte längre någon garderob alls man kan gå in i då vi rev den för att få utgång till terassen på taket. Sorry 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..