Tamaris

Men tjooho! Mina all time favoritfestsandaler har kommit in igen. Har dem i rosé sen tidigare år och får alltid så många frågor och komplimanger om dem, både här och irl. De är så himla sköna, perfekt höjd på klacken – kan dansa fram emot småtimmarna i dessa utan problem. Tips tips! Har svårt att hitta sköna klackskor så jag blev så glad så jag köpte både silver, svarta och vita nu. Så sköna (och fina) är de. Bra pris dessutom! HÄR (adlink) hittar ni dem!

KRAM

 1. Jag har köpt ett par reiker efter tidigare tips från dig -älskar dom!!
  Är dessa i samma klass? Men lägre klack?
  (Köpt de du har m klack o remmar, så är det lite brunt/svart på klacken..)

  1. De här är ju liksom ”tjusigare” och nättare än rieker tycker jag men de skönaste ”finskor” jag hittat. Rieker är ju mer fotvänliga och det absolut skönaste att gå i annars. Har rieker på fötterna 90 % av sommarhalvåret och Tamaris till fest! Kram

 2. Jösses vad fina! Har en halv garderob full med liknande. Men ju äldre jag blir desto mindre står jag ut med osköna… kanske ska satsa på sånna här då..?

  1. Ja!!!! Är likadan med osköna skor. Fått så många mail från läsare som köpte när jag tipsade om dessa förra året och varit sååå nöjda! Prova! Man kan alltid skicka tillbaka om de inte känns rätt. Kram

 3. Oh just kom på du skrev att du skulle till Ullared i imorgon. Finns en skoaffär utanför tror jag (riktigt många år sen jag var där) men de har/hade mycket och snygga skor 🙂 har för mig det i alla fall! Ha ha var nog sämsta tipset i världen eftersom jag inte ens vet om den är kvar, ja ja du ser ju när du kommer dit.

  Kram

 4. Har samma i en marin variant, sjukt sköna. Köper ett par svart direkt, tack för tipset <3. Ha en fin helg, kram kram

 5. Åh, vad fina Hur är de storleksmässigt? Om jag brukar ha 40 på riekerskor. 40 på dessa åxå? Kram och tack för alla inspirerande tips

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..