F r a m m e 

Innehåller annonslänkar

Insta-pic
Hej hej

Kikar in från poolkanten och säger hej. (Uppdaterar flitigare på instagram/instastories när vi är iväg). Testade ett annat hotell denna gång, fått så många tips om Grand Hotel Central så där är vi nu. Hittills grymt men ger en bättre utvärdering när vi åker hem.

Såg att många frågar om bikinin, den finns HÄR. Den är ljust ljust silverblågrå med skaldjur i brunt – tyckte det passade mig 🙂 Älskar volangen! Jag har S, den är ganska rymlig i modellen, särskilt trosorna (tur, jag brukar annars ta M 😉

Hatten är från barnavdelningen på H&M och solglasögonen från Twist & Tango.

Hörs lite senare, nu ska här sippas sangria.

KRAM

  1. Vi checkade ut från samma hotell i lördags efter 4 härliga dagar. Vilket fantastiskt bra hotell Hoppas ni kommer att trivas lika bra som vi gjorde.

  2. Åh älskar Barca och taket på Grand Hotel Central har varit där så många gånger å suttit å sippar drinkar både i bikini å klänning 😉 Har dock inte bott på det hotellet så det kan jag inte uttala mig om! Men njut!

  3. Skulle så himla gärna vilja veta vad ni tyckte om hotellet och läget? Vet att ni brukar bo i annat område när ni har varit där tidigare. Ska själv dit i september och kan inte bestämma mig för vilket område jag ska boka hotell i… tack för en grym blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..