Vilken sommardag!

 

Heeeej bloggisar

Hoppas ni haft en underbar dag. Det har jag! Har solen lyst på er också? Åh så glad man blir av detta väder, äntligen en riktig sommardag! Vi åkte ut till Katrinelund och åt långlunch på Sjökrogen med Marcus & Emelie. Det blev en 3-rätters innan vi var klara och ett dopp (för barnen). Sån idyll där ute!

Beställde mitt livs första råbiff till förrätt – sååå galet god! Den måste ni bara testa om ni åker dit (med pommes till!). Till huvudrätt testade vi Gösryggen och Ryggbiffen, goda men Gös-wallenbergaren Marcus åt var snäppet godare. Till dessert blev det jordgubbsmarängswiss deluxe med rostad vit choklad och lemon curd – också galet god. Hallonpajen var inte heller tokig, mums. Ingen dålig lunch 🙂 (Sebbe slukade en fish & chips, också bra betyg).

De här gobitarna alltså <3

Sen kilade vi ner till badplatsen en stund som sagt. Inget dopp för mig men barnen hoppade i utan att blinka.

 
 

Inte ett moln! Kommer leva på den här dagen länge. Svängde in till stan och lämnade barnen hos mormor och morfar (bröllop i morgon, ladda med sovmorgon kommer sitta fint, tusen tack!) och smet in till Filip på Glow och klippte av håret en bit. Nu blev det perfekt längd, långt men lätthanterligt. Fick lite frisyrtips inför morgondagen också, ska se om jag lyckas med en uppsättning.

Nu ska vi köra ett packnings-race här (nä just det vi blev inte klara i går, blir nog inte i dag heller haha) sen blir det ost & charkisar på takterassen och provsmaka ett vin jag ska testa inför ett samarbete. Kvällsjobb när det är som bäst 🙂

Ha en riktigt härlig kväll fina ni!

KRAM

  1. Härlig dag! Tyvärr satt vi mestadels i bilen (Varberg-Arboga), men vi fångade kvällssolen.

    Jag har inte badat i Sverige på flera år! Så varmt blir det aldrig brukar jag säga

  2. Du måste testa att göra laxtartar så gott. Jag testade råbiff (tartar) för inte så länge sen och tyckte det var jätte gott Min älsta son bjöd på laxtartar och det var ännu godare

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..