Mot varmare breddgrader

I samarbete med Country Dreams

 

 

Hej hej

 

Soft packnings-söndag här, i morgon bitti far vi mot värmen! Odd Molly har kommit med nytt släpp och den här klänningen måste ju bara vara det vackraste i hela kollektionen. Såå fin! HÄR finns den. Matchar up den med ljuslaxrosa örhängen från Caroline Svedbom HÄR.

 

 

Känner mig som emojin med röda klänningen :)

Min rese-outfit blir denna nedan. Alltid kallt på flyget så tunna långbyxor och mjuka gympaskor så man inte fryser om ben och tår och sen har jag nästan alltid ett cashmereplagg på mig och denna gång blir det DENNA underbara mjuka tröja från Odd Molly i 100 % cashmere. Ljuvlig!

 

 

 

Brrr, värmen i Örebro lyser med sin frånvaro i dag vill jag lova. 13 grader ute! I morn blir det omvända siffror, 31 grader på Cypern. ;)

 

Ni får 20 % på allt till ord priser hos Countrydreams med koden MATPLATSEN20, gäller t.o.m onsdag 16/8.

KRAM

3

14 reaktioner på “Mot varmare breddgrader”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen