Tessan ♥ Matte

(innehåller annonslänkar)

 

 

Hej hej

 

Hann inte kika in till er i går, vi var på bröllop! (Som ni kanske såg på instagram, uppdaterar oftare där och missa inte att kolla instastories, @matplatsen) Försökte mig på en håruppsättning och den bilden är nog min mest gillade på instagram i år tror jag?! Tack <3

 

 

Temat för dagen var blått (min klänning från Oasis HÄR, hårsmycken HÄR , skor HÄR)

Vi var ett granngäng på 16 pers som träffades på en fördrink innan bröllopet och övade lite på vårt uppträdande (en sång om brudparet). Sen åkte vi ut till Goda Rum i Kumla där både vigsel och bröllopsfesten ägde rum. En helt underbar dag och fantaaastiskt vackert brudpar <3

 

 
 

 

Brudparet är optiker båda två därav glasögonen, det stod skålar med gamla roliga bågar på borden att ta på sig, så kul grej! Svensk sommarbuffé med snaps och tårta och nattamat från Mikes Foodtruck (galet gott, alltså gaaaalet gott!)

 

 

Tusen tack för att vi fick vara med och dela er dag ♥

KRAM

 

  1. Vad fin du är! Och vilken fest, ser galet roligt ut:) Vi hamnade i växthuset vid Kumla sjöpark för bara några veckor sen en semesterdag när vi drog i väg på en roadtrip utan mål, vi blev så imponerade, ett fantastiskt ställe!

  2. Vilken mysig dag ni verkar ha haft. Och det ser ut som att du o bruden valt likadana skor dagen till ära?

    Idag sitter det väl extra bra med en gyrospizza & iskall fanta kan jag tänka mig?

    Kram o tack för en underbar blogg!

    1. Haha japp, bara olika färg. Så sköna!! Vi har redan grundat med hamburgare och fanta, ikväll blir det garanterat pizza. Kommer flyta som en kork i morn, perfekt 🙂 Kul att du gillar, stor kram tillbaka!

  3. Åh vilken vacker brud och brudklänning ett jättefint par. Och din klänning var också superfin! Du klär minsann i alla färger verkar det som. Det är så härligt med bröllop och bröllopsbilder. Önskar er en härlig resa.

  4. Vilken härlig dag och kväll ni verkar ha haft! Din håruppsättning var ju supersnygg! Bra jobbat som lyckades få ihop den själv. Du kanske får göra ett inlägg där du visar hur du gick tillväga 🙂 Din blogg är verkligen super med en blandning mellan mat, resor, kläder och inredning. Det lilla extra som jag gillar är att man får träffa på folket runt omkring er grannar och vänner. Bloggen blir så mycket mer levande då. Kram och njut av värmen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..