Drinktips – Last word

 

Hej hej

Helg runt hörnet! En ledig skön sådan? Eller står helgjobb på schemat. Extra skönt med helg oavsett tycker jag. Jag ska försöka vara riktigt ledig (förprogrammerat ett par inlägg så ni har att läsa ändå). Behöver en sån helg. Grabbarna ska springa något lopp (ironman?) på lördag och köra en heldag på stan så jag och ett par tjejer tänkte köra en riktig tjejkväll istället, med ost & chark och en tjejig tjejfilm. Så nu behöver jag era bästa tips, har ni sett någon riktigt bra sådan på sistone?? (Gärna en ganska nyutkommen)

Ett drinktips till helgen. Den här drinken bjöd jag mina gäster på för ett par helger sen när vi hade dinnerparty. Jag älskar ju syrliga drinkar och detta är verkligen en sån. god!! Orginalet är lite starkare men jag föredrar den så här.

Last Word

2 cl gin
2 cl grön Chartreuse
2 cl maraschinolikör
4 cl limejuice
is

Häll ingredienserna i en saker. Skaka med is och sila upp i glas.

 

 

Till drinken serverade jag

LOADING..