Fredagsfeelings och semesterplaner

Innehåller annonslänkar för Boozt

Heeeej!! 

Årets första ”riktiga” fredag, så härligt! Vi har gäster på middag i kväll, tänkte hämta barnen tidigt och sen har jag att stå i.

Har fått upp min runda spegel i sovrummet, älskar runda fönster och speglar. I min lilla walk in closet finns ett runt fönster som ni kanske anar på bilden ovan. Förhoppningsvis blir garderoben klar i helgen, visar hela då!

Vuxenpoäng på mazariner va 🙂 To-go-kaffe från Starbucks kan man tro men det är en hård plastmugg man återanvänder. Älskar att dricka ur den, mitt kaffe blir ofta stående och kallnar snabbt i en öppen kopp. Denna köpte jag i Dublin (och jovisst kommer det en reseskildring därifrån, håller på och filar på en).

Vi kom äntligen till skott och bokade resa på sportlovet. Åhh värme, sol och mysiga dagar med bara lilla familjen på Gran Canaria, det ska bli heeelt fantastiskt. Slog till på en baddräkt från Ganni på rean. (Samma serie som min favoritbikini).

Sen måste jag bara tipsa om den här jackan från Mango (till bra pris!) älskar älskar färgen! HÄR finns den. Vårfavorit!

Ha en riktigt härlig fredag!! Kikar in om en stund med ett kul och gott festligt tips (till barnen främst).

KRAM

LOADING..