Fredagsfeelings och semesterplaner

Innehåller annonslänkar för Boozt

Heeeej!! 

Årets första ”riktiga” fredag, så härligt! Vi har gäster på middag i kväll, tänkte hämta barnen tidigt och sen har jag att stå i.

Har fått upp min runda spegel i sovrummet, älskar runda fönster och speglar. I min lilla walk in closet finns ett runt fönster som ni kanske anar på bilden ovan. Förhoppningsvis blir garderoben klar i helgen, visar hela då!

Vuxenpoäng på mazariner va 🙂 To-go-kaffe från Starbucks kan man tro men det är en hård plastmugg man återanvänder. Älskar att dricka ur den, mitt kaffe blir ofta stående och kallnar snabbt i en öppen kopp. Denna köpte jag i Dublin (och jovisst kommer det en reseskildring därifrån, håller på och filar på en).

Vi kom äntligen till skott och bokade resa på sportlovet. Åhh värme, sol och mysiga dagar med bara lilla familjen på Gran Canaria, det ska bli heeelt fantastiskt. Slog till på en baddräkt från Ganni på rean. (Samma serie som min favoritbikini).

Sen måste jag bara tipsa om den här jackan från Mango (till bra pris!) älskar älskar färgen! HÄR finns den. Vårfavorit!

Ha en riktigt härlig fredag!! Kikar in om en stund med ett kul och gott festligt tips (till barnen främst).

KRAM

 1. Åh så härligt med resa på sportlovet. Vi kommer nog att åka skidor i ”våra” fjäll på sportlovet och det är ju jättekul absolut, men egentligen är jag nog mer en ”solochbadtjej”. Blir resa till varmt land i sommar istället (har slutat lita på svenska sommaren, så bokar numera minst 2 v/sommar i värmen). Inte bestämt vart det bär av än, men håller på att fila på resplanerna. Älskar att boka långt i förväg så man får längta. 🙂

  1. Ja svenska sommaren är tyvärr så osäker, även om man hoppas varje år att i ååååår blir det nog en fin sommar. Hoppas på det i år 🙂 kram

 2. Vi har tre resor inbokade i år, alla till mina favoritstäder, först London sedan New York där vi förutom att bo på Manhattan ska hyra bil och åka till Long Island och Hamptons en vecka. Sen i höst/vinter till Sydney då min dotter ska gifta sig där. Så totalt köpstopp hos oss för att ha råd med alla resor (förutom någon fin klänning till dotterns bröllop då :))

 3. Men gu´vad skönt med en solresa! Vi åker till södra franska alperna i början på mars och räknar med soldagar, men tyvärr inte iklädda bikini då. Sen får jag vänta till maj då det vankas resa till södra Frankrike igen.

 4. Vad kul att ni hittat resa
  Jag och min man var på Gran Canaria en vecka i december var i Puerto Rico och njöt av sol och bad!
  Ska strax ta mig en PW trots att det är grått ute men vet att det är skönt efteråt.
  Sen blir det fredagsmys här också❤️
  Trevlig fredag!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..