Dagens randiga

I samarbete med Vistamia

 

Hej hej

Dagen började med att jag vaknade 6.30 av att jag hörde en inbrottstjuv tassa runt på nedervåningen! Klarvaken och livrädd men inbrottstjuven visade sig vara Micke som somnat i fåtöljen i går kväll och inte vaknade förrän halv 7!! Haha. Jag kunde inte somna om efter det. Efter nån timme hörde jag Sebbe vakna så jag gick och kröp ner och kikade på tv med honom och råkade somnade om där. Vaknade några timmar senare nedbäddad med en snuttefilt på huvudet. Nyss gått upp och ätit frukost, det var den förmiddagen det.

 

 

Varm choklad med vispgrädde och hällakaka med stekta ägg – herreguuud vad gott.

 

 

Känner mig lite fransk i dag 🙂 Outfit från Object/Vistamia. Randig mjuk löst sittande top HÄR och byxor HÄR (syns dåligt kanske men de är marinblå). Bra pris och just nu får ni även 25 % rabatt med koden HELG.

Rabatten gäller på hela sortimentet även rean t.o.m i morgon 14/1.

 

 

 

Ska få barnen att hoppa ur morgonrockarna nu för det vankas traditionsenlig julgransplundring på farmors jobb. Micke och jag ska passa på att tapetsera här hemma (hoppas jag, Micke vet inte om det än bara :)).

I kväll vankas soft hemmakväll med kräftor och iskall fanta, god kombo va 🙂

 

 

KRAM

    1. Nejdå jag äter oftast low carb, inte någon strikt lchf dock, följer ingen ”diet” utan skär ner på kolhydraterna där det går eftersom jag mår bättre av att inte äta så mycket kolhydrater. Under dec är det dock så mycket gott med kolhydrater jag inte vill vara utan så då har jag struntat i det och är väl lite si och så forts 🙂 Men som sagt mår bättre och blir piggare av att undvika kolhydrater så detta är inte vad jag vanligtvis äter till frukost. Kram

      1. Då är jag med, menade inte att något är rätt eller fel men då jag gör som du, dvs skör ner på dem så tänkte jag mer om du ändrat dig och i så fall varför

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..