I packningen

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel

 

Hej hej

Packning pågår inför resan. Jag laddar med brun utan sol 🙂 Letat omdömen och tips över nätet och lusläst skönhetsbloggar och recensioner och det var många som lovordade denna från Marc Inbane som den aaaabsolut bästa. Beställde både ett resekit med liten flaska och ansiktsborste (HÄR) och en stor flaska (HÄR) och vante (HÄR).

Vanten använder man som så att man sprayar på den och stryker in det på områden som är svåra att spraya på sig själv, som baksida lår osv, samt jämnar till där man behöver när man sprayat sig. Nån som testat denna?

 

 

Provade lite snabbt på handen, grymt resultat direkt.

 

 

Något som jag redan testat och veeet är världens bästa är detta torrschampo från Moroccanoil. Har provat otaliga märken, detta är klart favoriten. Finns för både ljust och mörkare hår HÄR.

 

 

Det var lite tips det. Åter till packningen.

KRAM

LOADING..