Escape room

I lördags var det rena rama sommarvärmen i Örebro. Det blev barfota/barbent i tygskor med långkjol.

 

Trängdes med halva befolkningen på Sorellas uteservering, älskar att sitta och titta på folk. Så fort värmen kommer och snön är borta så myllrar det av folk som kikar fram med solglasögon på näsorna och rosé i glasen.

 

 

Vi var uppe för att fira J som fyllt år med att gå på Escape Room (på Makeriet) och tävla innan middag på stan. Tjejerna mot killarna. Vilka vann tror ni?

 

 

Vilken himla kul grej alltså! Vi var helt uppe i varv efteråt. Om ni inte vet vad det är så blir man kort och gott inlåsta i ett rum (vi var 4 st per lag, lagom) och där ska man försöka hitta nycklar, ledtrådar, lösa gåtor etc för att ta sig vidare till nästa rum och tillslut klara utmaningen (som här var att hitta ett kassaskåp och sno alla pengarna). Liiite stressade på slutet kan man säga men vi klarade det med några minuters marginal (man har en timme på sig) och slog killarna 🙂

 

Väntade in killarna med lite rosé i solen sen gick vi vidare till Diné och åt uuurgoda hamburgare. Jag beställde halloumifries och en cheese med extra picklad gurka och tryffel majjo och sen delade vi på alla möjliga milkshakes till dessert. Så gott!

Hade äntligen tid hos naprapaten i dag (Strids Naprapatklinik blev det efter alla era tips, tack) och s o m det knakade! Haha hjälp alltså, han vred runt nacken och knäckte till så det lät som en skräckfilm där de bryter nacken av folk. Var visst rejält stel och låst, svullen och allt möjligt, akut nackspärr pga trauma, men efter dagens omgång ska det bli bra igen. Kände mig mycket mjukare och rörligare direkt men nu i kväll känner jag mig lite mörbultad (hör nog till). Håll tummarna att det hjälpte!

I morgon har jag två praoelever här : )

KRAM

LOADING..