Irriterad

Inte på något strålande humör i dag. Trött på saker som strular, irriterad på folk och som grädde på moset blir vår bil visst kvar på verkstaden månaden ut och kommer kosta hutlöst mycket trots helförsäkring. Sängen vi beställde till Sebbe har fortfarande inte kommit, gått 10 veckor.. Slut på kaffe har jag också (och ingen bil att åka och köpa nytt). Många droppar små. Irriterad som sagt.

Ruggigt väder, var är den utlovad värmen? Kört en timmes powerwalk på morgonen ändå, 10 000 steg är uppnådda på min fitbit. Ska ta en power hour (eller snarare 3 behövs) och plocka iordning sen, i morgon kommer en städfirma på hembesök. De verkar lite dyrare än de vi testat förut men behöver verkligen en ny så jag hoppas de är bra och ger ett vettigt prisförslag. Några tips på bra pålitliga städfirmor i Örebro annars?

Glad över att kunna röra nacken igen dock! Bara en sån sak som att kunna vrida huvudet åt höger i sängen och se vad klockan är. Små saker som jag inte kunnat göra på 3 månader. Och fina blommor som piggar upp det grå vädret, en färgklick i vårt grå vardagsrum. Köpte helgblommor redan i måndags så jag kan njuta av dem hela veckan.

Återkommer på lite bättre humör om en stund 🙂

KRAM

  1. Mm blä. Nån kardanaxel och nåt annat som gått sönder (vilket inte borde hända på en så ny bil grr), skulle kosta ca 80 000 att laga. Sjukt dyrt med bilar! Somna lär jag inte göra hahah, men bli på bättre humör ska jag nog lyckas med. Kram

 1. Kram fina du. Man kan inte alltid vara på topp men villa bara säga att jag älskar din blogg och att du alltid gör mig på gott humör oavsett vad du skriver.

 2. Hej!

  Skickar en riktigt stor kram, ja usch bilar är dyra och man får vara irriterad, men det är jäkligt skönt när det går över😉😘.

  1. Galet dyrt 🙈 Men märker nu hur otroligt låsta vi är utan så det är inget alternativ. Bättre dag i dag! Kram på dig 😘

 3. Usch vad drygt! Lagade din pasta med räkor och rostad vitlökssås igår till 7åringens stora förtjusning. Han hävdar bestämt att vi borde äta den rätten varje vecka och inte bara ibland

 4. Det är pitt med sådana dagar! 😬 Hoppas på en bättre dag imorgon!
  …80 loppor för att laga bilen…låter som typ halva bilen borde vara sönder för den notan! 😱😬 Huhuua mig!! 😳😱

 5. Har också en riktig skitdag idag faktiskt. Jag försöker alltid lyfta perspektivet och fokusera på lite större viktigare saker som hälsa och relationer. Tack för din härliga blogg

  1. Samma här men ibland orkar man inte det och bägaren rinner över. Kram och hoppas du får en bättre dag i dag!

 6. Nu har jag följt Dig i många år men aldrig riktigt kommenterat. Ska bli bättre på det. Jag gillar verkligen din blogg då jag tycker att du delar med dig av intressanta saker i livet och allt inte bara handlar om att ta kort på sig själv. Idag på morgonen fick jag meddelande av min väninna att hennes man somnat in efter flera års kämpande med cancer, knappa 50 år gammal. Efter att jag suttit här en stund och varit ledsen så bestämde jag mig för att rycka upp mig och googlade då in på din blogg med förväntning om att bli lite uppåt. Såg då detta inlägg och skickar dig en varm kram. Tänk också på att det är värdsliga ting och att allt kommer att ordna sig men kostar pengar. Var glad för det du har och en fin familj. Man måste få klaga ibland och vara nere men vill ändå passa på att få dig att ändra tanken och kanske få dig att må bättre. Lev livet!

  1. Så oerhört ledsamt att höra. ❤️ Går självklart inte att jämföra över huvudtaget men ibland har man skitdagar då de små ytliga sakerna skaver tillräckligt ändå. På det stora hela har jag inget att gnälla på egentligen. Kramar tillbaka!

 7. Usch ibland är dagarna så.
  Vi har också haft det problemet för några år sen på vår bil (Mercedes). Det gick på försäkringen till slut och vi betalade någonstans kring 6 000 och 10 000 för det hela (om jag inte minns helt åt pipsvängen).

  1. Visst är det surt! Det är dyrt att ha bil. Vårt gick också på försäkringen men tycker inte den täckte så mycket jag hade hoppats på. 20’ får vi betala. Kram

   1. Ok jag uppfattade det som att ni var tvungna att betala hela summan! Sorry läste fel, men håller med man tror ju att försäkringar täcker det mesta (det är väl därför man har de!?) men tyvärr gör de inte det och man får alltid lära sig den hårda vägen 😳

    Kram!

 8. Men galet dyrt med 80 papp!!!??? Ingen självrisk eller möjlighet att klaga till bildproducenten?
  Varifrån har du beställt sängen? De har ju enligt lag skyldighet att leverera inom 30dagar, om inte så har du rätt att häva köpet. Men förstår att ni så klart gärna vill ha sängen… Kanske någon annan har samma säng?
  Lycka till med allt! Kram

  1. Jo jo vi behöver inte betala hela lagningen, ca 20 000 tror jag det blev. Inte lika dyrt men Fortf dyrt! 20’ kan man ha roligare för. Kram och tack för omtanken

  1. Ska kolla med dem! Men tillräckligt svårt att hitta en firma som är pålitlig, städar b r a och till ett vettigt pris. Kram

   1. jag förstår det. Men jättepositivt att du kollade och att de gjorde det! Bor i renoveringsobjekt men när vi är klara så ska jag också ha städ.

 9. Låter som om det skulle bli billigare med en ”ny” bil för er, ja, en bättre begagnad då, som inte är mer än nåt år och inte gått många tusen mil..

  Solen och värmen har även jag saknat idag. Ledig dag och hade tänkt hänga i trädgården och fixa och dona på altanen. Blev inget med det. Däremot röjde jag upp i tvättstugan, rotade fram vårkläder och lite annat småfix hemma. Skönt att även få sånt gjort. Och imorgon är det jobb igen och då har meteorologerna lovat sol och värme.. Jaja, tur jag har kort dag, så jag kan få chansen att njuta av vädret, jag med.

  Kram på dig, och önskar dig en bättre morgondag!
  /ÅsaS

  1. Vi har beställt en ny bil som äntligen är klar i slutet av månaden. Så denna skulle vi precis sålt när den gick sönder.. så illa tvungna att laga den nu så vi kan sälja den. (Försäkringen täckte en del såklart även om jag tycker den borde täckt mer). Hoppas du hinner hem och njuta av värmen! Kramar

 10. Vet inte om Rent Hemma finns i Örebro men vi har haft dom i två år nu, samma städerska utom någon gång då hon varit ledig. Vi betalar 159 kr/tim och hon gör hela vårt 370 kvm hus på bara 5 timmar (skippar arbetsrummet som ju är vårt företag och gästrummet som används sällan).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..