I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

Helgens rabattkod och outfit

Hej hej. Vilket väder! Njuter till max och strosar runt i trädgården och gör ingen nytta alls i dag 🙂 Men här kommer helgens outfittips och rabattkod (nedan). Snygga shorts letar jag alltid efter, och hittar aldrig. Har 2 par i garderoben jag gillar, de får inte vara för korta men de är på gränsen. Letat efter några lite mer dressade och hittade DESSA från Twist & Tango. (Provade både 36 och 38 men jag vill gärna ha dem lite lösa så jag tog de större). Snygga både med en kortare top till eller nedstoppad blus, känslan blir nästan som en kjol även om det är tydliga ben. Så snygga!

Till har jag en randig singoallablus, mitt absoluta favoritplagg. Man känner sig klädd även om det är luftigt och man slipper solränder på axlarna. Såna har jag jagvetintehurmånga istället, älskar modellen! Med eller utan volang. Denna finns HÄR och är ganska rymlig i strl (jag har 36). Så snygg till jeans eller vita byxor också.

 

En SCARF från bMB i grågrön nyans. På fötterna DESSA sköna slipins med hanterbar klack i silver, som ett smycke till en enkel outfit. Och apropå smycken så glittrar DESSA i öronen, finns i flera färger HÄR.

Allt detta och hela sortimentet (ord priser) hos Countrydreams får ni 20 % rabatt på med koden Matplatsen20 (t.o.m ons 16/5)

KRAM

LOADING..