Kivi Paber Käärid

Hej hej. Ett sista mattips i Tallinn för denna gång (för jag åker gärna tillbaka). Vi tog en promenad till ett industriområde där det fanns fullt med restauranger, baracker med restauranger, saluhall och annat smått och gott. Älskar målningarna de gör på husen lite överallt.

Åt en grym risotto med lax och räkor, älskar risotto, Åse åt en hamburgare på blomkålsbädd med sötpotatis. Så himla varmt (klagar inte, så underbart) så vi stannade till för glass på vägen tillbaka i saluhallen. Köpte på mig lite söta macarons till barnen i den gulligaste lilla butik där också.

Ooops, dags att hoppa av båten här nu.

KRAM

  1. Åhh såna söta macarons….Tallin är en fin stad..Har bara varit i gamla delen och strosat och pratade bara förra veckan om att åka dit igen, nu blev jag ju ännu mer sugen på det.

  2. Tack för alla Tallinntips! Har aldrig tänkt på den staden som nåt spännande men nu är det förändrat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..