Matsmart

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

Img 4232

 

Hej hej

Kikar in med ett tips om Matsmart igen. Så kul att ni är många som beställt där och gillar! Bra för både plånboken och miljön. Man kan alltså köpa produkter som har kort bäst-före-datum (går ju att äta efter detta datum, det är inte detsamma som utgångsdatum), stora partier som inte sålts, produkter som bytt utseende osv, istället för att kastas så säljs de billigt billigt här. (Upp till 90 % billigare!)

Och det finns inte bara matprodukter utan tex sånt som disktabletter, tvål, sköljmedel och andra förbrukningsvaror. (Som är så trist utgift att lägga men här kan man ju komma billigare undan iallafall).

Verkligen en toppensida, så kika in där om ni inte gjort det. Jag brukar passa på att bunkra snacks och chips inför fester och liknande. Festisar i storpack och choklad till alla bakverk. Duschkrämer och lotion. Finns allt möjligt kul, HÄR hittar ni hela sortimentet.

Fri frakt om man handlar över 500 kr just nu. Tips!

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..