Höstens/vinterns mysigaste på fötterna

I samarbete med Rieker/Remonte

IMG_5330

 

Hej 

Landat hemma i kylan igen! Eller nja just i helgen blev det ju brittsommar och det är nästan lika varmt som på Kreta. Galet! Men sen blir det nog höst igen ska ni se : )

Jag har det skööönaste tipset till era fossingar. Dessa fodrade lurviga godingar. Det skönaste jag stoppat fötterna i tror jag. Och samtidigt så där nätta och fina istället för breda och klumpiga.

IMG_5306
IMG_5311

Alltså kolla lurvet? Lent som ett gosedjur är det. Jag gick upp en storlek faktiskt för att få plats med rejäla sockor, men de känns ändå nätta.

IMG_5319
IMG_5321
IMG_5324

Skönt med lite högre sko mot alla korta byxor som dominerar i höstgarderoben och modet. De här kommer hålla mig varm i kylan!

Artikelnumret för dessa är:  R4382-02 och märket heter Remonte (systermärke till Rieker) obs uppdaterat art nr, nu ska det gå att söka på!

IMG_5331

Mamma och pappa väntar här på Arlanda, ska bara fiska upp min väska (peppar, peppar, aldrig blivit av med någon) så ska vi åka hemåt mot Örebro. Längtar så efter Micke och småttingarna. Fredagsmys deluxe.

Happy friday på er!!

KRAM

  1. Ser sköna och varma ut! Jag har köpt Ilves med utdragbara broddar, har ju så sjukt ont i mitt knä och min skräck är att halka. Snart ska jag byta min knäled, läskigt men nödvändigt, 3 månaders sjukskrivning väntar så det är bara att ladda med filmer och serier och handarbete.
    Om en vecka åker vi hela familjen till Sydney då vår dotter ska gifta sig, hua att hon ska bo där nu, svårt att ta in.

    1. Där Rieker/Remonte säljs, tex i butiken i Örebro men finns lite varstans, även på nätet. Sök på artnr. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..