På vår gamla gata i stan..

Innehåller annonslänkar

IMG_0747

Hej fredag!

Här har vi haft städning i dag så jag och barnen for ut till ormådet jag växte upp i och kikade vårt gamla hus i regnrusket : ) Tror inte jag varit där sen mina föräldrar flyttade.

IMG_0759

I denna radhuslängan har jag bott i sisådär 18 år! Många minnen.

Sebbe och jag hade med oss proviant : )

IMG_0783
IMG_0761
IMG_0774
IMG_0775

Hur mysig jacka?! Finns HÄR. (20 % rabatt på alla jackor om ni är/blir medlem samt ta 3 betala för 2 på alla barnkläder)

Sebbes jacka finns HÄR. (30% rabatt med koden 385719, gäller på dyraste varan.)

IMG_0770

Efter en blöt sväng i Björkhaga lunchade vi på Sibylla och handlade lite blommor. Varsin amaryllis och hyacinter, jajamen om de ska slå ut i tid får man ju börja nu 😉

IMG_0788
IMG_0785
IMG_0786

Behövde påfyllning i min lampa också. Älsk på den! Finns i flera färger på kampanj HÄR.

IMG_0792
IMG_0796

Haft sån hemsk nackspärr senaste dagarna så nu ska jag ta en ipren och lägga mig på spikmattan en stund innan Skåningarna komma och skålar in helgen! (Det strålar liksom mellan skuldrorna snarare än nacken, några tips på vad man kan göra åt det?)

Fredagsmys i kväll och maskeradkalas i morn! Vad gör ni i helgen?

KRAM

 1. Hej. Jag har haft stora problem med nacke o axlar, men går typ var 3:e månad till en kiropraktor och då håller sig det onda borta. I början gick jag tre gånger lite tättare mellan besöken, för att få ordning på allt. Jag kan rekommendera Fredrik som jobbar på Anderssons kiropraktik i Örebro. Det är så skönt att slippa värk😀😃 du kan kolla in deras hemsida . Lycka till// 😊😊mvh Anna från Örebro .

  1. Tack för tips. Var hos en naprapat sist jag hade problem med nacken efter ett fall i pulkabacken. Vad är egentligen skillnad på en kiropraktor och naprapat?? kram

  1. ar hos en jättebra i våras efter ett fall i pulkabacken men det var fullbokat, fanns inga akuttider ens. Blir det inte bättre öve helgen får jag leta efter nån annan! kram

 2. Jag kan rekommendera Atlasprofylax hos Widehammar här i Örebro. Läs på deras hemsida. Gick hos många olika Naprapater mm men sen jag var hos Widehammar håller jag nacken i ordning med träning o massage en gång i månaden.

 3. Efter en snabb googling hittade jag detta –

  ”Sammanfattat skulle man säga att en kiropraktor jobbar med att justera ryggen och en naprapat jobbar med att behandla muskler.”

  Men självklart jobbar de med hela kroppen, båda två. Har själv bara varit hos kiropraktor, då det är ryggen jag har problem med. Men får alltid massage och löser upp muskelknutorna.

  Hoppas du får ordning på ryggen, oavsett om det är rygg eller muskler.
  Är själv sjukskriven just nu, pga trolig revbensfraktur efter olyckligt fall från hästryggen. Blir väl ett besök hos kiropraktorn när jag känner mig läkt igen.

  Kram 💕

 4. En naprapat jobbar med mjukdelarna i kroppen kan man säga, en kiropraktor ”knäcker” där det går att knäcka.

  Önskar er en fin helg!

 5. Gick hos en kinesiolog några gånger! Det bästa jag gjort!!!!!!! Han tog bort både min migränliknande huvudvärk jag fick varje lördag + onda axlar, skuldror och nacke!!
  Han kände exakt var blockeringarna i kroppen var någonstans och vad som behövde behandlas. Fick både deep tissue massage, knäckte delar, akupunktur samt laser (när envisa knutar inte ville lösas upp). Fick även övningar att träna hemma för att bygga upp. SÅ BRA! Smärtsamt under tiden, men så värt!

  Kolla om du har det i Örebro, annars kan jag ge kontaktuppgifter till Andreas nästa gång du är i Stockholm!

  Kram!

 6. Ser nästan ut som där dom spela in Svensson Svensson😃

  Healing är det enda som hjälpt mig med problem mellan skulderblad.
  Provade verkligen allt i många år innan jag blev hjälpt med healing. Kiropraktor, naprapat, akupunktur, sjukgymnastik. Inget hjälpte.
  Men kanske inte så lätt att hitta nån bra som gör healing. Jag fick tag i en som jag hörde hjälpt andra. Så det var mun till mun.
  Bästa jag gjort!

 7. Hej och tack för en bra blogg! Vet inte om det är något knas på din sida men sedan en tid tillbaka när man trycker på en länk från din sida och sedan när man vill gå tillbaka till bloggen kommer man alltid tillbaks upp till början av bloggen längst upp på startsidan. Man önskar ju att man kommer tillbaka dit man var där länken är så att man slipper scrolla ner allt från början. Lite jobbigt om du länkar till flera olika plagg tex och man vill kika på alla… hoppas du förstår vad jag menar. Kram Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..