10 % rabatt på Matsmart

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

IMG_0035

Hej hej

Fick hem min beställning från Matsmart igår, beställde en massa choklad mest till alla julbak! 🙂 Här ska göras julgodis! Och ätas choklad. Kolla de söööta små nissarna, de kan man ju pynta tårtor med och bjuda på till glöggmys och duka julbordet med och jag vet inte vad. Äta rakt upp och ner också 🙂

IMG_0038
IMG_0039

Laddat upp med bakpapper och spritspåsar och annat smått och gott också. (Som tex ett helt lager av julmust!) Det är ju redan upp till 90 % rabatt på allt men nu är det dessutom ytterligare 10 % rabatt under helgen med koden NYSAJT.

IMG_0041

Matsmart säljer som ni kanske vet vid det här laget produkter som blivit över pga utgått ur sortimentet, överproduktion, förpackningsbyte, kort eller passerat datum osv. Ni kan läsa mer om det HÄR. Totalt onödigt att slänga med andra ord så här kan man fynda dem billigt billigt istället. Win-win!

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..