Helgens

Klädtips i samarbete med Country Dreams

 

IMG_0075

Hej hej

Hemma igen och löst av Micke som skulle på ölmässa med grabbarna i dag. Själv skulle jag gått ut och ätit och gått på bio men min väninna fick förhinder med sjuka barn så nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på denna oskrivna lördag. Blev inbjuden på en vinterdrink hos grannarna och sen har jag köpt mig en krabba som lördagsmiddag. Ska se om vi hittar nån mysig julfilm att se, Olivia och jag betar av några till en lista jag delar med mig av snart.

IMG_0078

I går åkte mamma och jag på spa som sagt. Började med eftermiddagskaffe och hembakat/ostar efter vi checkat in.

IMG_0052
IMG_0065
IMG_0079
IMG_0088
IMG_0090
IMG_0095
IMG_0104
IMG_0109

Spa på det! Vi är dock egentligen inte så spaiga av oss haha. Det var så himla varmt i badhuset så svetten rann och jag är ju en badkruka av rang och har nog ärvt det av mamma så ingen av oss doppade oss (ännu varmare i vattnet) men vi hade det mysigt med en kall drink och en hög jultidningar. (Ännu mindre fan av allmäna duschar, är det bara jag som ogillar att stå på rad med nakna främlingar och duscha?)

Sen unnade jag mig en massage mot min onda rygg/nacke.

IMG_0137
IMG_0119
IMG_0126
IMG_0146
IMG_0162
IMG_0163

Efter massagen såg jag ut som en våffla i ansiktet, haha. Rynkorna i pannan är mina egna men de på kinderna var tillfälliga. Tog ett tag innan de försvann dock..

IMG_0177
IMG_0182

Däremot är vi stora fan av mysiga miljöer och god mat så vi njöt av god trerätters i restaurangen. Råbiff och torsk med brynt gräddsås åt jag, mamma valde hälleflundra och hjort. Sen delade vi på två desserter (en äppelkompott som var sådär, en chokladkräm som var god) och la oss sen hyfsat tidigt och kollade på idol på play. Somnade innan omröstningen i vanlig ordning.

IMG_0207
IMG_0221
IMG_0224

Riktigt busväder, inte kallt men tokgrått och regnigt. Rätt mysigt ändå.

IMG_0226
IMG_0233
IMG_0238
IMG_0240
IMG_0236
IMG_0259
IMG_0260
IMG_0265
IMG_0267
IMG_0269
IMG_0270

God frukost i morse innan vi for hem, mysig liten getaway med mamma-dotter-tid.

IMG_0281
IMG_0277

Helgens kläder: scarf från bMB HÄR, knalligt rosa tröja med puffiga ärmar HÄR, guldblazer HÄR (hur fin? mjuk och stretching med fint fall), silkigt svart linne med spets i urringningen HÄR, ursköna mörkgrå byxor HÄR. Och ni får 20 % rabatt på allt till ord. pris med koden MATPLATSEN20

KRAM

 1. Vad mysigt med spa! Vilken fin miljö. Det är inte Loka Brunn möjligt vis? Jag själv var där för några år sedan. Påminner om det.

 2. Mysigt att åka iväg så. Jag min syster och mamma va också på spa för ett tag sen fast vi egentligen inte är så spaiga av oss;) men mysigt ändå en liten stund 🙂
  Jätte snygg guldblazer och va fin du är i håret.

 3. Nej, fy för att duscha tillsammans med främlingar! Jag går verkligen aldrig till nåt badhus av nåt slag. Vill inte veta vad som flyter omkring i vattnet där massor av människor har badat (och som kanske inte tvättat sig så noga innan). Huvva! Men annars såg det väldigt mysigt ut där ni var!😊

 4. Ogillar också systemet med att man ska duscha nakna på rad😆. Undrar när det ska försvinna här i Sverige?I Usa hade man privata bås med plats för omklädning och dusch. Mycket bättre👍🏻

 5. Hahaha! Hööög igenkänningsfaktor! Jag gillar inte heller att bada och jag avskyr att duscha i offentliga miljöer. Ändå åker jag på spa titt som tätt. Falkenbergs strandbad är fantastiskt. Även Asia spa i Varberg. Hotell Skansen i Båstad är en annan favorit.

  Mysigt med mamma-dotter dygn och snygga kläder har du som vanligt på dig! 😃

 6. Var också på SPA med väninna fredag till lördag så härligt, bubblat och bastat och ätit gott. Skönt med ett mysdygn. Idag har all julbeysning åkt upp behövs o gråa vädret.

 7. Hej! tack för en bra blogg. En fråga som kanske är lite privat: om jag skulle äta allt gott du lagar skulle jag gå upp i vikt. Hur gör du? Kram!

  1. Tack tack! Jag äter ju inte upp allt jag bakar själv och sen ser det kanske ut som jag äter godsaker och kaloririk mat jämt men jag visar ju inte allt jag äter utan just det lite godare. Kram

 8. Nej, usch gillar inte heller att duscha offentligt och förvånas ofta över hur andra uppträder helt otvunget och kutar omkring nakna som om de vore hemma 😮 Jag stör mig såklart inte på andras nakenhet, men själv vill jag absolut inte visa mig naken i omklädningsrum och undviker det så gott det går! Vid ett tillfälle när jag var och motionssimmade träffade jag efteråt en kollega i duschrummet som skulle med sitt barn på simskola, hon påklädd och jag helt naken..sjukt obekvämt! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..