Reastart!

I samarbete med Country dreams

IMG_1993

Hej hej

Och godkväll har det hunnit bli. Påbörjade detta inlägg i förmiddags i frisörstolen men nu så!

Vi har snööö, åh vad fint det är. Älskar ljuset. Vitt vitt vitt. Kallt kallt kallt, det älskar jag inte lika mycket men det går ju hand i hand så att säga 😉

IMG_1995

Tänkte ju tipsa om att Country Dreams startat sin rea redan i dag! Passa på att kika in så ni kan fynda godbitarna, ni hittar tex by Malene Birger HÄR och Lexington HÄR. Hela rean finns HÄR.

IMG_2011

Min sköna mossgröna jacka är från just Lexington i klassisk modell och finns HÄR, snygg både i skidbacken eller till vardags, halsduken – såå mysig, älskar modellen – är från by Malene Birger HÄR. Och eftersom jag här var på väg till min frisör hade jag det mobila kontoret med mig med dator, kameror, magasins osv – i denna mjuka stora skinnväska som rymmer allt och lite till, finns HÄR.

IMG_2014

Dagen började med längre hår och slutade med mörkare botten och kortare längder, men det får jag visa er mer av senare. Däremot så ser man ju jackans färg lite bättre här. Olika i olika ljus, påminner om Olivias och Mickes ögon. De ser nästan så där bruna ut i vissa ljus och mossgröna i annat. Lustigt det där.

IMG_2047

Nu blir det veckans avsnitt av Outlander här.

KRAM

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..