Juldagslunket

I samarbete med Country Dreams

IMG_0045

 

Hej hej

Har ni lite lugnt och skönt eller full rulle så här i mellandagarna? Jag vaknade 10.15 i morse, så dagen började väldigt lugnt. Just nu sitter vi och spelar sällskapsspel hos mina föräldrar..

DSC_3178-2

Mååånga reamail i inkorgen i dag. Inte många fysiska butiker som har öppet dock, i dag är det väl nätrean man kan fynda riktigt bra på. Letar ni efter något särskilt?

IMG_0046-2

Lite tips från Country Dreams rea kommer här. Klassisk kofta/kappa från Busnel HÄR och nätt handväska/clutch från Morris HÄR.

DSC_3168-3

IMG_0036
IMG_0065

Kika in på rean HÄR om ni vill!

I morgon bitti tiiidigt åker vi med grannarna för ett dygn i Västerås. Råkar ni sitta inne på några goda restaurangtips eller annat man bör se och göra? Tipsa gärna!

KRAM

 1. En av de bästa restaurangerna jag ngnsin varit på ligger i Västerås, Frank! Sjukt bra och prisvärd meny. De komponerar ihop själva utifrån vad en gillar/ogillar.

  Rooftopbaren på Steam hotell och deras drinkar👌🏽🌟

  Restaurang Nutmeg house. Inte provat men vill gärna. Hemma hos en privatperson som är kock, lyxig meny och en tar själv med dryck efter kockens rekommendation.

  God tryffelpizza på Madame Josephine

 2. Hej!
  För att ta en drink så är det mysigt på Steam eller Sky baren i Skrapan.
  Restauranger som är bra t.ex. K9 eller Brasseriet. Nyöppnade Di Spagnia som är nyrenoverat är också populärt, har inte varit där sen dom öppnade nu nyligen men var där mycket och åt förut och de har alltid haft bra mat.
  Välkomna till Västerås😊
  Tack för en fin blogg och god fortsättning☺️
  Kram Lena

  K

 3. Hej, va roligt att ni kommer till västerås.. ska ni bo på steam? 😊 Restaurangen på 18 e våningen är toppen, asiatisk fusion restaurang. Restaurangen i gatuplan har vi testat några gånger men aldrig blivit nöjda. De mest populära restaurangerna i stan tillhör frank gruppen. Kajplats 9, nya hattfabriken, frank mm. Kajplats 9 ligger fint vid vattnet, väggivägg med tullhuset som säljer kläder o inredning. Finns inte så mycket att hitta på i stan, men om ni har barnen med er så är kokpunkten ett säkert kort. Om ni bor på steam, missa inte vån 2. Shuffleboard är hur kul som helst. De gånger vi varit där så spelar vi i lag, 1 förälder och 1 barn i varje lag. Tror dina barn i samma ålder som mina. Finns även andra spel att sysselsätta sig med. Ska bli kul att se vad ni gör när ni är här. ja vi har bott på hotellet någragångeräven fast vi bor i västerås 😊/ Kristina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..