Före och efter <3

f1 f2

Före och efter

 

God morgon!

Eller ja det har väl hunnit bli lunch nu. Jag tog med mig dator och frukost och kanta hem till en mammaledig granne och jobbar därifrån just nu, kul med lite sällskap i bland.

Pluttarna är sååå nöjda med nya frisyrerna. Man känner knappt igen Sebbe, min lilla beeebis blev så stor plötsligt!!

f11 f9 f8 f6 f5 f7

<3

Önskar er en fin dag!

KRAM

 


Mysdag

rm3

 

Hej hej

Vi tog en ledig mysdag i dag. Åkte till frisören på Marieberg i förmiddags och båda barnen kapade lockarna, rejält! Olivia önskade en tuff page och Sebbe ville ha snaggat med coolt ruffs uppepå. Gulp. Men de fick som de ville och är såååå nöjda så. Känner knappt igen dem, hehe.

Nu bakas det. Kladdkaka kan man väl inte få för mycket av? Provar en nya variant i dag. Återkommer med recept om det blir gott :)

rm2

Go-fika! Är det höstlov så är det.

KRAM


Make it vanish

v1

 

Hej hej

Höstlediga barn – mer tvätt än nånsin? ;) Vet inte hur många tvättmaskiner som rullar per vecka här men många är det och många är fläckarna man kämpar med och aldrig tror ska försvinna. Vanish är lite av min bästa vän i tvättstugan, alltid varit. Är det nåt som biter på all den där leran, gräsfläckarna och chokladen här så är det Vanish!

Provade de värsta fläckarna jag kunde komma på på en duk. Här är mosade jordgubbar, blåbär, rödvin, ketchup och choklad.

v2

Kikade på listan på deras hemsida över vad som biter på vilka fläckar och tyckte Vanish Oxi Action  Förbehandlingspray lät som bästa alternativet. Följde instruktionerna (sprayade på fläckarna och lät verka i 5 minuter) och tvättade sedan i 40 C.

v3

Tadaaaaaa

Som ny :)

Ni kan beställa gratisprover HÄR om ni vill prova.

Och nu har ni även möjlighet att vinna ett kit med produkter från Vanish genom att lämna en kommentar här med ditt bästa tvätt-tips mot svåra fläckar?

Tävlingen pågår t.o.m 1/11. Lycka till!

KRAM

Inlägget är i samarbete med Vanish


Sida 1 av 1 23712345...102030...Sista »