Paus

  

Heeeej fina ni!

Sorry för att det blev tyst här men livet och värmen kom emellan!! Underbara dagar med vänner, sol och bad. Men jag hör av mig snart igen :-)
Kram på er! 


In och ut och in och ut.. 

DSC_7730

 

Godmorgon, lite sent!

 
En liten kille fick för sig att det var morgon 04.30 här men han fick tänka om. Tog ett tag att somna om så vi slumrade fram tills nyss han och jag, ingen ordning i dag. Har precis dukat upp frukost. Först ute, sen inne, sen ute igen men nä nu blir det inne.. Regn och sol om vart annat :)

Har några ricekrispiespavlova-bottnar i ugnen att passa, och sen ska jag svänga i hop en Västerbottenspaj och baka bröd till kvällens kräftskiva.

 

 

DSC_7722 DSC_7729

 

 

 
I går satte jag kidsen i arbete med att sortera in alla dvd-filmer i dvd-väskor och kastade fodralen. Blev ett par sopsäckar (!) och masssssor med plats i lådorna och hyllorna, att jag inte gjort det tidigare! Galet många filmer har de. Tror ett fodral rymmer 160 filmer (köpte 2). De är ena riktiga små film-älskare, de har kunnat sitta som små ljus och se en hel film utan att blinka sen de var riktigt små båda två men särskilt Olivia. Sebbe har lite mer spring i benen ;-) Köpte varsitt litet fodral också där de kan plocka med sig vad de vill se i bilen på resor etc. Grymt smidigt. Endera dan ska jag sätta dem att sortera ut alla som är för repiga för att se. Blir väl fler regniga dagar ;)

 

 

DSC_7720 DSC_7721

 
Grannarna som är bosatta i Afrika för tillfället är hemma på semester och kommer över på kräftskiva i kväll. I kylen trängs både signalkräftor och havskräftor tillsammans med ett par flaskor champagne, löjrom och goda röror. Vilken sorts kräftor äter ni där ni kommer ifrån när ni har kräftskiva!? Tills för ett par år sedan trodde jag alla åt signalkräftor (de knallröda ni vet) men så är ju inte fallet har jag lärt mig :-)

Kikar in snart igen med ett gott recept!

KRAM


Fötterna

DSC_5031

 

Hej hej!

Kommer ni ihåg att jag testade Salvequicks ”exfoliating socks”? Hur blev det då? Jo efter några dagar började jag tappa hud som jag vet inte vaaaad! Såg ut som rena ailien. Gick liksom att skala av hela fotsulan tillslut. Läbbigt men spännande hehe. Och efteråt var ju fötterna som babyfötter, på riktigt!

 

IMG_9204.JPG

 

Såg lite halvläbbigt ut under tiden som sagt.. men den som väntar på något gott :) Fötterna har nog aldrig varit så lena som nu! Inga sprickor eller hårda partier. Så himla nöjd!

 

DSC_7092 DSC_7096

 

 

Är ni också sugna på att få sommarfina fötter så finns en rabattkupong på hemsidan, HÄR.

KRAM

 

I samarbete med Salvequick


Sida 1 av 1 37912345...102030...Sista »