Lyxchoklad

Tycker du synd om sig själv, har du haft en dålig dag, eller är du helt enkelt bara sugen på nåt fantastiskt gott? Då ska du köpa chokladpraliner från NK. Allra godast av de goda är de med smörkolafyllning som bara smäääällter i munnen. Yummi yummi. De med limefyllning är inte dumma de heller. :yum:

I går tyckte jag lite synd om mig själv! 😎

 1. Karin skriver:

  Åhhhh!!!Vad gott det ser ut!! Jag har godisförbud fram till påsk och plötsligt har jag blivit helt galen, jag kan inte tänka på annat än godis! 😈

 2. lägg av! ääääääälskar praliner. och jag är dödligt sugen nu. du borde straffas 😉

 3. Lizzen skriver:

  Hallå där snäckan!:)

  De där pralinerna såg inte liite goda ut..själv får jag nöja mig med digestivechokladkaka:)..vi ska ha ”detox” här sen såå inget mer godis,glass,chips, kakor m.m på TVÅ veckor..damn!:)

  Vad äre för lösen till alla recepten??:)

  Kraaaam

 4. Millis skriver:

  Nej, sånt där får jag också hålla mig ifrån ett bra tag till. Idag är min halvpointsfria dag den här veckan, ska på 40-årsfest ikväll nämligen och jag tänker INTE sitta och räkna points på allt vin jag dricker 😯 Ska istället bara ha kul och så fortsätta med pointsen imorrn och resten av veckan.

  Ha en bra helg tjejen!
  Kram Millis

 5. Mmm, vad gott det ser ut men jag får klara mig utan sådana. Ingen NK här inte 😉

  KRAM!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..