Fiffigt!

Fler än vi som alltid har svårt att bestämma vad man ska äta till middag? Vi kan verkligen vela en hel kväll tills man blir så hungrig så man hugger första bästa ätabara föremål i kylskåpet tillslut. Hittade en otroligt fiffig grej på Mique som kanske kan vara till lite hjälp. En mattärning! Kasta tärningen och vips så har man iallfall bestämt kategori och spar lite tid :spin:. (Pasta, pizza, sallad, fisk, kött och asiatiskt)

  1. Jenny skriver:

    En sån skulle vara perfekt för mig som aldrig får ett vettigt svar när jag frågar vad vi ska äta…. Jättekul grej!

  2. Yngve skriver:

    DEt verkar kul. Men tänk om man slår tärning hela veckan och samma sida kommer upp varje gång, Ha ha va kul.

  3. Wow en sån skulle jag verkligen behöva! Alltid bestlutsångest här 😳 😕

  4. Jag har också en sådan tärning, fast jag är inte helt nöjd med alternativen. Jag vill att det ska stå soppa, potatisbaserat, bara dessert, vilt, rester och hämtmat på min.

  5. Den där tärningen var ju verkligen fiffig 🙂 Något för mig som aldrig kan bestämma mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..