Sallad!!

Jag älskar sallader!! Året om! Men då snackar jag inte nån trist variant med tre, fyra ingredienser. Jag vill ha ALLT i min sallad. Bästa sättet att få till en sån är att göra en egen hemma. 😯

Kvällens middag blev en hääärlig sallad fullproppad med godsaker. Jag hade i sallad, tomat, keso (löksmak), kräftstjärtar, avocado, grillad kyckling, majs, honungsmelon, ananas, rostbiff, oliver, fetaost, ja you name it.:yum: Pricken över i:et var naturligtvis Mangorajadressingen!

Vore det inte för att jag blev proppmätt skulle jag göra en till, bara för att det var så gott. 😳

 1. Lena skriver:

  sorry, såg inte länken.

 2. Lena skriver:

  såg dösmaskigt ut, men jag undrar vad är mangorajasås för något?:eek:

 3. Sara skriver:

  Jag gillar lök-keson jag med! :love:

  Jätte smarrig sallad det där! Mkt godsaker! 😀

 4. lena skriver:

  yammi, vilken sallad :yum: :yum:

 5. Millis skriver:

  Den såg väldigt smarrig ut måste jag säga. Själv fixade jag till köttfärslimpa med gorgonzolaost i igår kväll. Blev helt farligt gott faktiskt. Ikväll ska vi ha pub på jobbet så då blir det medelhavsbuffé, en utmaning att inte äta för mycket då så man spräcker sina points helt och hållet. Blir ingen sen kväll för jag är inte alls på hugget så det blir nog hem tills att ”Du är vad du äter” börjar på TV3. Men som sagt, är inte så på hugget så det är helt ok med en tidig kväll.

  Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..