Ännu en pizza

Ännu en pizzeria har testats. Höll mig till min favorit för tillfället: Quatro utan musslor, men här behövde jag inte ens beställa utan för det ingick inte. Hm. Kom helt av mig och glömde be om ananas.. Nåja. Till detta blev det beasås.. Pizzan får 2- i betyg. Den var stooor men sen var det inget särskilt med den. Tvärt om ganska smaklös. Beasåsen var ingen höjdare den heller och smakde mest jolmigt smör.. Dessutom smakade kronärtskockorna surt. 😛 Monte bello vinner lätt!

  1. Ingen höjdare med andra ord 🙁 Ibland är det bättre att hålla sig till samma ställe så man vet vad man får!

    KRAM!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..