Massa massa mat =)

I dag blev det pizzapasta till middag. Ännu en vv-klassiker. Börjar bli liite trött på att äta nyttigt just nu, eller rättare sagt så är jag toksugen på choklad… och Mc Donalds… och nybakade kanelbullar på 7eleven… och en massa andra saker 😕 Fram till helgen ska jag sköta mig iallfall så jag kan njuta av lite gott när vi åker till Örebro. Mickes mamma fyller år så det lär ju bli både det ena och det andra … *drömmer mig bort:yum:* Men jaha tillbaka till pastan då… Bara koka massa pasta och släng ner i en form/plåt/nånting och hacka och häll över det man gillar. Krydda med lite oregano, peppar och salt. I dagens omgång blev det:

massa skinka
stekta champinjoner
lök & parika (som jag fräste på lite i stekpannan först)
syltlök
oliver
zuchini
tomater
inlagda smågurkor

Över detta klämmer man sen ut Kelda Italiensk Tomatsås (jag tog två paket till en plåt) och ställer in allt i ugnen en stund (ca 15-25 min) så allt blir varmt och gosar till sig. Vill man kan man strö nån smakrik ost ovanpå oxå! Gärna ganska mkt!

Massssa mat blev det så nu har både jag och Micke matlådor så det räcker hela veckan ..typ :).

För dig som viktväktar så blir en portion med 50 g skinka, 10 oliver, 1/2 dl syltlök, 1 dl tomatsås och valfri mängd fullkornspasta och grönsaker 6.5 POINTS.

 1. MUMS… gud vad busenkelt!! Måste jag göra en dag! :yum: Kanske till helgen? Fast jag kommer nog skippa oliverna, svamp o syltlökarna o ta vanlig lök istället… men gott blir det nog.. för ditt såg ju riktigt smaskens ut 😀

 2. Xtian skriver:

  Man tackar för de 4 rejäla lunchlådorna och kvällens middag. Gjorde ovanstående (med annat blandat) och det blev SuperDuper!

  /Xtian, FastFoodLovers

 3. Millis skriver:

  Ja, pizzapastan blev ju definitivt en favorit kan jag säga. Sååå himla gott och enkelt och snabbt… liksom många av dina recept 🙂

 4. Lizzen skriver:

  Aldrig vågat mig på denna rätt..meen kanske dags att testa den snart:)

  Kramis

 5. Madde skriver:

  Mumsigt. Blir något av alla dina recept i morgon tror jag, har noll fantasi just nu när det gäller middagar. Mat som man kan ha som matlåda är ett extra plus 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..