Såsigt värre

I dagens matlåda hamnade en himla massa pasta (pust och stånk vad mätt jag blev) med en pastasås som gick snabbare än blixten att göra. Nästan. Eller ja bacona tar ju lite tid att steka.. Här kommer receptet på pastasåsen för ca 2 portioner:

1 pkt Kelda ostsås
1 pkt bacon
2 tomater

Stek baconen och låt rinna av på hushållspapper. Värm såsen i en kastrull. Tillsätt bacon och tomaterna (i små bitar). Klart. Detta måste vara det enklaste receptet jag lagt in hittills?! 😳 Keldas färdiga såser är en riktig räddare i nöden kan jag säga! Jag har alltid några smaker i kylen. Minst.

  1. B-M skriver:

    Ja, det var verkligen ett enkelt och snabbt recept…detta ska absolut testas vid tillfälle. Yummie!

  2. Millis skriver:

    Jag är också en stark anhängare till kelda-religionen. Älskar (nästan) alla deras färdiga såser och soppor och det finns alltid ett schysst urval hemma hos mig också. Det här måste jag prova på någon dag också…

  3. Sara skriver:

    Jaaaa! Kelda är super!! :love::love::love:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..